E ultima zi de maraton si terminam cu un cadou cat se poate de potrivit si incarcat de simbolism.

Ceva sa va bucure privirea, sa va umple casa de frumusete si de parfum de primavara. Pentru ca am asteptat-o cu totii atata vreme, pentru ca ne-a inselat asteptarile de inceput de martie, si acum merita sa facem un gest de multumire ca in sfarsit…. a venit.

Valentina de la Interesart va ofera un aranjament plin de culoare si arome primavaratice, intr-o combiantie pe care mi-as dori-o 7 zile din 7 la mine pe birou, caci e de-a dreptul inspirationala.

Valentina face niste buchete de mireasa ametitoare. Niste lumanari de botez absolut delicioase, ce nu au nici o legatura cu ce ati mai vazut pana acum. Si nu se opreste aici, fiindca se ocupa si de setupul complet al evenimentului respectiv si este la fel de „out of the box” ca si concept si realizare. Dintre toti oamenii pe care ii cunosc, si cred ca nu ma insel deloc cand spun asta, ea este cea mai creativa si plina de imaginatie persoana pe care am cunoscut-o vreodata si nu inceteaza sa ma uimeasca, desi o cunosc de peste jumatate de deceniu.

Cateva imagini aveti mai jos, si am ales destul de multe, ca nu m-am putut hotari pe care sa o elimin :)

Pentru voi il am pe acesta: 
Culoare si pofta de viata. 
Miros ametitor de zambile si frezii, accente de culoare, verde crud si proaspat. 

Deci, aranjamentul poate fi al vostru, urmand pasii de mai jos:

  • Inscrierea printr-un comentariu. Accept si inscrierile anonime, atata timp cat va semnati cu numele in corpul comentariului. Daca gasesc comentariu anonim fara nici un nume, fara nimic, pa si la revedere, nu il iau in considerare. De asemenea, mi-as dori ca in cazul in care aveti un nume mai des intalnit, sa va semnati cu nume si prenume. 
  • Aveti la dispozitie timp sa va inscrieti pana maine la ora 9:00. Va rog respectati timpii acestia, fiindca NU mai iau in considerare inscrierile primite dupa aceasta ora, trebuie sa finalizez si eu lista de inscrieri si sa fac tragerea la sorti, sa scriu articolul in care anunt castigatorul, chestii care iau timp.
  • La ora 10:00 voi anunta cine a castigat. Dupa care, rog castigatorul sa imi dea un mail la mydanii arond gmail punct com ca sa ii pot explica cum intra in posesia cadoului.

Astea fiind zise, bafta si succes :)

Primavara frumoasa si plina de lumina va doresc!