Acum cateva luni, toata lumea suspina emotionata in fata unui filmulet, facut in Norvegia parca, in care un baietel statea zgribulit intr-o statie de autobuz si cum i se dadea cate o haina sa puna pe el. Frumos gest, omenesc, firesc, numai ca multi dintre cei care au vazut filmuletul s-au si grabit sa il dea mai departe cu textul ironic: „oare cati romani l-ar fi ajutat pe copil?”

Tipic romaneasca reactia, nu? Iar eu mor de draci cand vad gherle din astea. Avem asa o placere sadica in a ne autodenigra, ceva de groaza!

Eh, uite cati romani au sarit zilele trecute sa ajute un presupus nevazator. Inclusiv sa ii ridice portofelul de pe jos, chiar si o moneda obosita.

PS: tot m-am enervat, ca am ajuns la filmuletul sursa pe directia Sport.ro, care au un jeg de articol. Mai mult, au descarcat filmuletul, au plantat un prosport si au pregatit si un textulet de doi lei si-un titlu si mai de doi lei. si mai baga si cateva reclame in timpul filmuletului. Au pus link catre sursa la final, ce sa zic….