Fac o nefacuta, si da, sunt lasa ca nu-s in stare sa iau o decizie. Am avut un concurs cu bilete la Billy Idol. De care am uitat. Am uitat sa iau o decizie, cui dau biletele, care a fost povestea cea mai faina legata de Billy Idol.

Iar acum, dupa ce am uitat, nu ma pot hotari catre cine sa mearga biletele. Asa ca aveti mai jos comentariul 1 si comentariul 2, cele doua finaliste din cele sapte sau opt primite. Fara nume, fara nimic, ca sa nu va influentez, si va rog, frumos, dar frumos de tot sa ma ajutati sa ma decid.

Asa ca pana maine la ora 12:00 astept votul vostru: comentariul 1 sau comentariul 2?

1.

Eu am o povestire mai recenta, insa tot de Billy Idol e legata…Impreuna cu sotul meu am fost nasi de cununie asta-vara. Inainte de nunta, cu 2 zile, pe la 10 seara, viitoarea mireasa (actuala mea finuta) a decis ca ar vrea sa aiba un dans al mirilor pe melodia lui Billy Idol, „White Wedding”. Insa nu oricum, ci sa fie ceva „special”. L-a luat pe viitorul mire de manuta si i-a spus „hai sa dansam si sa fie si special”. Mentionez ca mirele nu stie sa danseze deloc, desi el crede ca stie ceva, ceva, un fel de topaituro-rockareala. Intamplarea face sa aud amenintarile, plansetul si jalea mirilor (serios, erau cat pe ce sa anuleze nunta) si sa ma ofer ii ajut sa le fiu profesoara de dans, doar sa-i ajut la modul obiectiv, ca nici eu nu pot sa declar ca ies prea mult din zona de topaituro-rockareala, insa am mai multa eleganta (sic!). Deci am stat de la 10 seara pana la 3 dimineata auzind melodia lui Bily Idol in bucla, ascultand orchestratia, numarand silabele, pasii (mirele e IT-ist si s-a declarat apt sa danseze daca potriveste pasii pe silabele cuvintelor din versuri!!! matematica nu muzica, don’t ask!!!!), intre tipete, amenintari, laude, of, doamne, ce a fost acolo…macel! si nu ma maritam eu! Insa pot sa recit White Wedding la orice ora din zi si noapte pe silabe!! stiu ca a „n”-a pauza dureaza 5 secunde (moment in care mireasa sare dintr-o parte in bratele mirelui care o da usor pe spate…:)).Pot sa spun ca dupa maratonul de dans si tipete a iesit ceva superb, luand in considerare „materialul” cu care am lucrat! Trebuie sa-mi vedeti mutra in filmarea de la nunta cand eu traiam dansul odata cu mirii si numaram, numaram…Cu toate astea, imi place de Billy Idol de mor si vreau la concert! abia astept! oh, da, la bustul gol…:)

2.

Billy Idol cu norocAnul I de facultate, proaspăt posesoare de permis de conducere, iau Dacia mamei din parcarea în care aproape ruginise în spatele blocului şi o tulesc să mă văd cu lumea în oraş. Îmi înregistrasem de pe un CD pe o casetă, Billy Idol „pentru condus”. Nu că ar fi avut Dacia mamei casetofon auto, la halul în care se fura din Dacii, ne-au luat oglinzile de câteva ori, capacele, benzina… etc. Dar aveam eu un casetofon portabil cu căşti, îl ţineam pe scaunul din dreapta, la maxim, şi se auzea foarte bine când erau bateriile noi. Şi dă-i cu „Rebel Yell”, şi dă-i cu „Dancing with Myself”… Taman când urlam mai cu spor singură în maşină „Speeeeed, give me what I neeeeed”, fac dreapta pe după Universitate, cu incomprehensibila viteză de vreo 10-20 la oră, că doar ce pornisem de la semafor, mă strecor printre 2 valuri de pietoni care circulau pe bulevard, că acolo ştiţi, vin într-una pietoni, şi pe verdele lor, şi pe verdele şoferilor. Dar nu ajung decât doi paşi mai încolo, că mă opreşte organu’. Permisul şi talonul vă rog, „Speeed”, se aude de pe scaunul din dreapta, îi prezint poliţaiului actele, „give me what I neeeeed”. Ăsta nici una nici două, că să-mi ia permisul pe neacordare de prioritate pietonilor blablabla. „White lightning”… Eu că nu, el că da… De pe scaunul din dreapta „Speeeed”, şi poliţaiu’ izbucneşte: Da’ ce rage ăla aşa? Dacă îl opriţi să ne înţelegem şi noi, vă dau permisul înapoi! Mă tenta rău de tot să fiu vitează şi să-l las să se spele pe cap cu permisu’ meu, cum să îl pun eu pe Billy să tacă? Dar ştiţi, „Speeed” nu prea merge pieton pe trotuar… 

Aşa că l-am oprit (pentru moment), şi asta am considerat-o şpaga plătită ca să-mi recuperez actele :) De-atunci nu m-a mai oprit niciun poliţai niciodată. Iar anul ăsta fac 20 de ani de sunt posesoare de permis! 

PS: nu puteti trisa sa vedeti cine a comentat, am pus postarea cu concursul in draft, o public din nou dupa ce luam o decizie :)