Duminica sa ne tineti pumnii sa fie soare, cald si bine. Pentru ca avem Talcioc Urban, cu o componenta umanitara, fiindca strangem bani pentru Dana Ene,  la Ca-Va Bistro, langa Gradina Cismigiu.

Ca de obicei noi suntem prezenti si vom avea, tot ca de obicei, o gramada de lucruri frumoase, utile, in cea mai buna stare posibila la niste preturi mici, mici, mici. Despre asta detaliem in zilele urmatoare.

Informatii despre Talcioc gasiti pe pagina evenimentului, iar informatii despre Ca-Va Bistro gasiti aici. 

Eu nu mai zic decat ca am testat din dulciurile prezente in meniu, un cheesecake „deconstruit” si un fel de moelleux au chocolat, doua deserturi to die for. Si cred ca va fi destinatie de baza pentru noi la vara. Are o terasa absolut perfecta, linistita, desi este la zece metri de Stirbei Voda, care este in rush hour de cand rasare soarele si pana cand apune si un meniu pe sufletul nostru. Deserturile le aveti si mai jos, in varianta vizuala, ca sa intelegeti despre ce e vorba :)

Acestea fiind zise, notati-va in calendar ca duminica trebuie musai sa treceti pe la Talcioc!

Ah, in caz ca nu v-ati prins inca, tot la Ca-Va am facut in iarna garden party cu hamburgeri si costite de porc si-am strans peste 10.000 de lei din donatii pentru Madalina, Dorin si Emanuel! Suna cunoscut? Ei bine, niste lucruri asemanatoare vi se pregatesc si de data asta!