V-am mai povestit acum ceva vreme despre platforma WAHM Romania si m-a bucurat faptul ca nu numai ca a trezit interesul vostru, insa v-a si placut ce ati gasit acolo. Azi mai facem un pas inainte, si va anunt cu mare, mare bucurie ca pe data de 19 aprilie voi sustine pentru mamele din comunitatea WAHM unul din modulele Programului de Mentorat in Antreprenoriat. Mai exact voi vorbi despre Marketing Online. Voi spune una alta si despre marketingul traditional, fiindca cel online nu ar fi existat fara cel clasic, insa focusul va fi pe online, fiindca acolo este punctul de intalnire critic in acest moment intre cerere si oferta, cel putin in ceea ce priveste business-urile home-based.

Va fi interesant, foarte interesant as putea spune, fara a ma lauda in vreun fel, fiindca este un subiect foarte fierbinte si fiindca, in contextul unei afaceri initiata de acasa, online-ul poate deveni acel punct de cotitura in succesul acelei afaceri.

Daca v-a suscitat deja interesul, aveti aici toate detaliile despre locul si data la care se va tine cursul. Costa 60 de lei, ceaiurile sunt incluse in pret, nu stiu ce as mai putea adauga in afara de promisiunea mea solemna ca veti avea parte de un mini curs super interesant, care va veni la pachet si cu niste surprize :)