Suntem pe finalul Saptamanii Mari si privind nitel retrospectiv am realizat ca si pentru mine chiar a fost o Saptamana Mare. Undeva acum fix sapte zile, la finalul a peste noua ore grele, imi fumam ultima tigara. Exact la ora asta se implinesc sapte zile de libertate, iar sentimentul este fantastic.

A fost o decizie de ultim moment, inscrierea la Allen Carr, luata in clipa in care am realizat ca nu mai am cum sa ajung la Timisoara, decizie care s-a dovedit a fi cel mai bun lucru pe care l-am facut eu pentru mine in ultimii multi ani!

Manata de avantul asta al eliberarii am mai facut si alte lucruri, mi-am schimbat pentru prima data in ultimii zece ani si culoarea la par (well, macar la o parte din el, ca am mers pe varianta „ombre”), m-am reapucat de sala si am impuscat asa doi iepuri, cat sunt eu muncita pe branci la aparate, copiii invata sa inoate.

Am vopsit oua impreuna cu copiii, ne-am distrat de minune, insa altceva nu prea am facut. Nu am facut cozonaci, nici drob, nici friptura, recunosc, sunt o mare lenesa, si ma bazez pe tatal meu care este expertul suprem pe zona preparatelor din miel.

Va doresc liniste, #fieca ce vreti voi, Paste Fericit si asa mai departe :)