Tot uitandu-se dupa informatii despre meciul demonstrativ ce are loc pe Arenele BNR, Radu a dat peste articolul acesta :

Nimic juicy, pana la final, cand in fata ochilor nostri s-a infatisat ultimul paragraf, pe care il si anexez in cele ce urmeaza:

„După conferinţa de presă, Năstase, Pavel, Pioline şi Ivanisevici au schimbat câteva mingi pe o stradă din cartierul Cotroceni, în apropierea Arenelor BNR, inaugurând un post de transformare al ENEL, sponsorul meciului demonstrativ. Pereţii postului au fost decoraţi de către artistul urban Allan Dalla în stil modern, cu simbolurile tenisului. Schimbarea înfăţişării postului de transformare face parte dintr-un proiect al companiei, intitulat City of Energy.”

Pai bine, bai ENEL, tichie de margaritar ne trebuia, nu-i asa?! Noi in mod constant ramanem in pana de curent, iar tu ne decorezi transformatoarele, ha?

10271544_732323093457461_6262508114004163951_nTu faci misto de noi? Sigur ca faci, ca ce pana mea, de cinci ani de zile este un cablu cu scurt, undeva in zona, toata lumea stie de el, inclusiv echipele tale, iar tu nu faci nimic. Si periodic ala chiar ne lasa in bezna, si stam ca idiotii, juma de cartier, cate trei-patru-cinci-sase ore, pana se misca o echipa de-a ta, sa vina sa ridice o siguranta sarita din transformator. Acum o sa ridice siguranta din transformatorul vopsit. Si noi toti ne-am saturat de toti operatorii din callcenterul ala, da, da, ala externalizatul, care nu FAC NIMIC, dar ABSOLUT NIMIC, in afara de a recita din manualul de scripturi.

Bai Enel, m-am jurat eu de mai multe ori, dar acum chiar ma tin de cuvant. Iti fac un PR de nu o sa il poti duce. Ca sa te vad ca nu mai bagi bani in fundul bloggerilor sa iti promoveze commitmentul pentru ecologie si facturile tale verzi, sa te vad ca nu mai bagi bani in fundul cate unui artist sa decoreze transformatoare, ci BAGI BANI in infrastructura ta de cacao, din cauza careia am stat si cate 16 ore fara curent. S-a auzit, ENEL?!?

City of energy, my ass….

Un mic remember:

https://bogdanadobre.ro/2012/09/06/curentul-cel-de-toate-zilele/

https://bogdanadobre.ro/2010/10/29/diverse-4/

https://bogdanadobre.ro/2010/10/26/power-struck-by-enel/

https://bogdanadobre.ro/2009/01/21/toate-s-vechi-si-noua-toate/

bonus, un articol mai vechi al lui Radu, pe tema tenisului: https://bogdanadobre.ro/2012/04/25/ca-asa-i-in-tenis/

PS: am vazut ca norocosul transformator are si autografele celor patru fantastici (zau, mi-e rusine in fata lui Ivanisevic si a lui Pioline). Sa le povestesc celor de la ENEL cum se fura prin cartier? Ca exasperata de cei care se tot parcau in fata casei am pus acum doua seri o sarma cu un bilet pe care scria „Nu parcati!” si pana a doua zi dimineata, la ora 8, sarma fusese furata?!? Biletelul mi l-au lasat :)

Sursa foto: City of Energy