Pe Andreea Ogararu o stiu de multa vreme si o cunosc si personal de cativa ani incoace. Este mama a patru copii si sotia unuia dintre cei mai admirabili jucatori de fotbal pe care i-a dat Romania pana acum: George Ogararu. Si nu numai datorita talentului, ci a modului in care a ales sa isi traiasca viata, absolut decent, departe de scandaluri, epatari si blitzuri, ba mai mult, dand in permanenta ceva inapoi. Despre actiunile lor de caritate s-a vorbit mult, despre initiativele lor in promovarea sportului in randul copiilor la fel, si din toate acestea s-a nascut Asociatia George Ogararu pentru Cultura si Sport iar cea mai recenta campanie a asociatiei are loc chiar vineri, 23 mai, Pe Arena Nationala, la finala Cupei Romaniei la Fotbal, dintre Steaua si Astra.

Detalii aveti mai jos:

poster 3 down FB

Asociaţia pentru cultură şi sport George Ogăraru te invită să fii alături de copiii cu Sindrom Down, iubitori de fotbal, la finala Cupei României. Evenimentul are loc vineri, 23 mai 2014, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00.

A venit vremea ca fotbalul românesc să ceară dreptul la sport pentru copiii cu Sindrom Down! Asociaţia pentru cultură şi sport George Ogăraru, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal te invită la un eveniment inedit,în premieră în România:Finala Cupei României se joacă  pentru copiii cu Sindrom Down!

22 de copii cu Sindromul Down vor însoţi jucătorii celor 2 echipe la intrarea pe teren. Este vorba de copii pentru care fotbalul este mai mult decât un hobby. Au obţinut rezultate deosebite la competiţiile sportive şi au învins toate obstacolele!Pentru a-i cunoaşte mai bine pe aceşti copii, publicul prezent la eveniment va putea urmări un film de prezentare ce va rula aproximativ 2 minute pe ecranul stadionului.

Cei mici vor fi echipaţi de către Puma România, iar la finalul partidei vor primi tricoul jucătorului care l-a însoţit, precum şi autograful acestuia.

Ne dorim ca publicul de pe Arena Naţională să îi întâmpine pe cei mici cu aplauze şi mesaje încurajatoare. E timpul să acordăm o şansă copiilor cu Sindrom Down, care iubesc sportul!

Pe durata partidei, cei mici se vor afla în tribuna 1, prin amabilitatea FRF, iar organizatorii vor amplasa 10 urne în incinta stadionului pentru donaţiile destinate acestei cauze.Cu banii obţinuţi în urma evenimentului,  cei 22 de copii vor merge într-o tabără –cantonament de fotbal, unde vor avea parte de pregătire şi îndrumare specializate.

Acest proiect  îşi mai propune să lanseze în viitor o Conferinţă Naţională pentru antrenorii  şi profesorii de sport în vederea pregătirii fizice şi integrării copiilor cu Sindrom Down. De asemenea, aşteptăm donaţii pentru aceşti copii şi în conturile Asociaţiei pentru Cultură şi Sport George Ogăraru:

  • RO08RZBR0000060015171728 – cont curent RON
  • RO40RZBR0000060015171734 – cont curent EUR

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne urmăriţi pe pagina de Facebook a evenimentului:  Finala Cupei României la fotbal se joaca pentru copiii cu Down!

Eu si Radu vom fi acolo, undeva pe inelul 3, ii vom aplauda si vom dona. Voi, cei care mai veniti la meci veti dona si voi?