https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyGata, tenul meu trecu si testul final al dermatologului. Am fost cantarita si masurata din priviri, am completat si formular post testare, am raspuns tirului de intrebari si am primit nota de trecere. Glumesc acum, doar formularul face parte din realitatea exacta, in rest am avut o conversatie absolut placuta, care bineinteles ca s-a prelungit, la fel ca si prima din serie, fiindca am fost si eu si doamna doctor extrem de captivate de subiect si nu am stiut cand a trecut timpul. De aceasta data am avut totusi constiinta si perceptia trecerii minutelor, fiindca eram insotita si de baieti si eram un piculet stresata ca darama tot sediul Avon. Cand am iesit din intalnire unul il alerga pe celalalt, vanturand amenintator o macheta uriasa de ruj, totul asezonat cu tipete de Winnetou.

Anyway, revenind la oile mele, am fix o luna de cand mi-am schimbat in mod dramatic ritualul de ingrijire. Si asta se vede si se simte. Nu ma voi apuca acum sa spun cat de multe complimente am primit, caci nu sunt extraordinar de multe, si pana la urma nici nu conteaza, am trecut de mult de faza in care incurcam stima de sine cu imaginea de sine. Iar complimentele pe care le primesc nu sunt de cele mai multe ori transmise verbal ci exprimate prin gesturi de trandrete, cum sunt manutele copiilor mei care imi mangaie obrajii, buzele lor care poposesc apasat pe nasul meu, si-apoi pe fruntea mea si pe barbia mea si pe ochi si-asa mai departe. Se mai simte in gestul lui Radu de a-mi cuprinde cu mainile fata (intre noi fie spus, de cand am ritualul zilnic si ma cremozez din plin, nu ii mai simt nici barba, deci double win for me).

Avon Anew Reversalist

Dovada ca am completat constiincioasa formularele de feedback. Si unde nu am avut cuvinte de lauda nu le-am folosit.

Cam asta a fost. Am de gand sa ma tin, ma bucur ca mi-am mai pus o bifa pe lista mea personala de “to do’s”, recunosc ca fara imboldul Avon nu stiu in ce masura as fi reusit sa fac asta, motiv de recunostinta suplimentara pentru ei.

Din toate cremele testate, raman in mod clar si fara drept de apel fidela celor trei de mai jos, care mi-au placut peste masura. Va rog sa nu intelegeti din asta faptul ca celelalte nu ar fi ok, pur si simplu nu am avut eu chimie cu ele. In schimb cu acestea trei DA!

ANEW Reversalist Complete Renewal NIGHT –  formula luxurianta, bogata, hipoalergenic (spune Avon)- chiar este creamy si foarte catifelata iar pielea nu ramane grasa ci doar foarte fina (spun eu) 

Gel de curatare – formula 2 in 1: curata si revigoreaza (spune Avon) – curata si chiar revigoreaza (spun eu)

Ser pentru fermitate – ajuta derma sa se regenereze strat cu strat (spune Avon) – nu stiu ce imi face efectiv, ideea e ca lasa pielea catifea-catifea, un pic mata si fina-fina (spun eu). Nu am link, insa dintre toate pe acesta l-as recomanda la orice ora. 

Despre ANEW Reversalist, noua gama pentru ingrijirea tenului – 93% dintre femei confirma eficacitatea noii formule, care garanteaza ca tenul va fi vizibil intinerit in aproximativ o saptamana. Cu alte cuvinte, ridurile sunt ameliorate in numai o saptamana de utilizare, tenul isi recapata fermitatea si este de doua ori mai hidratat – pot confirma in mare masura acest lucru, mai ales in ceea ce priveste partea cu fermitatea si cu hidratarea. Cu ridurile NU ma pot pronunta. De cand am inceput campanie de testare am stat atat de mult in fata oglinzii sa imi studiez moaca, incat am descoperit de doua ori mai multe riduri decat cate credeam eu ca am, iar in acest moment sunt in plin proces psihologic de acceptare a lor (motiv pentru care mi-au iesit de doua ori mai multe fire albe). Glumesc. Nu prea.

 

Deci, Bogdana, nu uita, cei trei pasi ai ingrijirii de baza sunt:

  1. Demachiaza tenul de doua ori pe zi, dimineata si seara.
  2. Hidrateaza pielea atat cu o crema de zi, cat si cu una de noapte.
  3. Acorda o atentie deosebita zonei ochilor.