Mai sunt trei zile pana la Swimathon, iar emotiile mele cresc exponential. Realmente, cresc din toate punctele de vedere, fiindca stiu ca mai e putin, am stresul ca nu voi face fata, cu atat mai mult cu cat o saptamana am fost pe tusa si nu stiu daca voi reusi sa recuperez. Antrenamentul de azi mi-a aratat ca o saptamana de pauza fortata poate face foarte mult „damage”. Stiu ca nu este o competitie, desi din discutiile avute cu alti inotatori se pare ca totusi este, stiu ca oricum nu am cum sa emit pretentii de „inotator”, cu toate astea emotiile sunt mari.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au sustinut pana acum cu donatii, m-a coplesit daruirea voastra. Multumesc Organic Baby (Claudia) care este un adevarat inger si care ne-a donat 1000 de lei. Multumesc Adriana Cocic, care a spart gheata donatiilor, multumesc Nati Negara, Stanciu Mariuca (Mari este cea alaturi de care Rebecca picteaza in fiecare luni dupa amiaza, si candva poate va voi povesti si de ea, ca este o maratonista desavarsita si o femeie minunata!). Multumesc Ioana Macoveiciuc, iti multumesc cu atat mai mult cu cat noi am avut doar o discutie de trei secunde si tu ai raspuns fara sa eziti la rugamintea mea, si uite ce minuni ai facut. Ioana a strans 1300 de lei, licitand lucrusoarele Sofiei. Minunat gest, mi-as dori sa stiu mai multi oameni ca tine. Multumesc, Crina Ivan, esti si tu un inger de femeie si sunt onorata sa te cunosc! Multumesc Roxana Fleancu, din inima multumesc.

Le multumesc si celorlalti pe care nu ii cunosc, le multumesc celor care au ales sa ramana anonimi. Nu ar trebui sa fie asa, meritele si donatiile ar trebui sa fie apreciate de toate lumea, fiindca ii inspira si pe altii la randul lor sa fie darnici.

Multumesc ingerilor adusi de Tily Niculae, care au donat 5000 de lei si fara de care nu ne-am fi putut lauda in acest moment ca am strans atatia bani. Nu le stim numele, dar ii asiguram de recunostinta noastra!

Ca tot veni vorba de Tily, ea nu va putea inota alaturi de noi sambata, s-a pricopsit cu un virus urat, Zona Zoster si e in convalescenta acum. Insa ea va fi totusi alaturi de noi si ne va sustine.

Ramanem noi 4: eu, Ana Nicolescu – mamica urbana <3, Ana Maria Mitrus – Meseria de Parinte si last, but not least, Silviu Alecu, de la Pescariu Sports and Spa.

Voi puteti dona in continuare aici. Oricat de putin, conteaza. Oricat de putin, repet! Si veti avea parte de toata recunostinta noastra. For what it’s worth. Si nu-s cuvinte goale, credeti-ma.

Si va asteptam sambata la Lia Manoliu, incepand cu ora 10:00, sa facem valuri impreuna!

As mai scrie multe, fiindca tot acest parcurs a fost unul foarte intens si personal. Ca dincolo de ideea de a sustine proiectul Fire din Dragoste al Asociatiei Unu si Unu, a mai fost un pariu cu mine insami si uneori a fost extenuant. Ca in spatele a tot ceea ce a fost scris, si a donatiilor de pana acum au fost multe mailuri, prezentari trimise, telefoane cu potentiali sponsori. Si ca noi, cu fiecare intalnire de a noastra am mai construit un pic din echipa. Si ca acum avem numeroase fire de dragoste intre noi, membrele echipei. And I just love that!

Discutam ieri despre fericire pe facebook, o discutie foarte aprinsa si pe alocuri cam distructiva. Insa va spun, happiness is an inside job. Fericire pentru mine inseamna si sa fac exact ceea ce fac in acest proiect. Si sunt fericita ca am ocazia de a fi parte din aceasta echipa si din acest eveniment. Incercati si voi. Generozitatea, implicarea, chiar aduc fericire.