David la piscina:

„Mamiii, uite-o pe fetita aiaaaa!” imi tipa el din toti rarunchii lui extaziati,  aratand cu …. aratatorul in directia unei fetite camd de varsta lui, care analiza impreuna cu mama ei oportunitatea de a se aseza pe sezlong sau nu.

„David, iubire, mai incetisor un pic, ca nu este frumos sa tipam asa in public cand vedem ceva. Si nici sa aratam cu degetul nu prea e!”

„Mami, tu vezi ce frumoasa este? E ca o regina! Si ce rochie frumoasa are!” ma loveste direct in plex omuletul meu.

Say whaaaat?!?

In alta ordine de idei, mi-am adus acum aminte ceva ce am tot vrut sa spun de acum mai multe zile, si anume ca sa nu deschideti niciodata o sticla cu prejudecati in cap. Am primit mai de mult noile iaurturi de baut de la Oly, si prima mea reactie a fost una de: „ce combinatii traznite s-au trezit si astia sa faca”, dandu-le instantaneu o bila neagra. Asta in conditiile in care Olympus este nelipsit din frigiderul nostru, ca-l iubesc si-l ador, si-mi astampara pofta de orice si nu as mai putea trai fara el. Olympusul cu grasime indecent de multa, that is :) Inchei paranteza. Fetele de la Oxygen habar nu aveau ele de relatia mea de iubire cu iaurtul grec, imi trimisesera niste mostre de testat si gustat, no strigns attached, no nothing. Well, dupa ce am strambat eu din nas, am deschis prima sticla, de iaurt cu prune, pregatita sa iau doar o gurita mica-mica. Am luat una, dupa care inca una si mai mare, dupa care l-am baut pe tot. Mi-am zis ca daca l-am baut pe asta, sigur nu o sa il mai pot bea pe urmatorul, cu pere (deci vedeti, combinatii de combinatii!). Evident ca l-am baut, aproape tot. Si nu, in caz ca va intrebati, nu am patit nimic.

Concluzia mea: sunt faine, chiar incredibil de baubile (spun eu care nu ar bea never-ever iaurturi cu fructe), deci daca sunteti fani ai acestei game de produse, go for it, nu aveti ce regreta.

PS: poza am furat-o de la Foodie Family, unde aveti si mai multe info despre gama asta noua, Oly Bifidus (a fost si-un concurs, dar ghinion, s-a incheiat)

 

Aveam si-un voucher de dat, de la Fabrica de Miracole. S-au inscris pe rand:
1. Lala
2. Tudormic.ro
3. Tea

Si norocoasa este:
Screen Shot 2014-07-17 at 11.07.54
Tudormic ne auzim dupa vacanta!