Am pentru voi o veste buna si un cadou :)

Pana duminica pe 5 octombrie aveti ocazia sa va rasfatati in magazinul Douglas din Promenada, in cadrul campaniei Dior Beauty Journey by Douglas. Tot ce trebuie sa faceti este sa va programati fie telefonic la 021.794.24.05, fie direct in magazinul Douglas din Promenada.

Programul este de la 12:00 la 20:00, deci puteti ajunge si dupa munca, daca mai gasiti locuri azi. Eu mi-am rezervat deja pentru dupa-amiaza un loc :)

Specialistii Dior vor fi insotitorii si consilierii vostri pe harta momentelor de rasfat: sedinte de diagnoza a tenului si mini-tratamente, sesiuni de flash make-up in care veti descoperi produsele vedeta ale toamnei (noile palete 5 Couleurs, Rouge Dior Baume, fondul de ten iluminator Diorskin Star), manichiura, consiliere in alegerea parfumului potrivit si servicii de personalizare prin gravare a produselor de parfumerie Dior. Mai mult, etapa finala a calatoriei consta intr-o sedinta foto in care tu vei fi starul!

Detalii complete: aici.

De la mine aveti un Dior Addict Lipgloss in nuanta Fancy Purple, adica acesta:

dior addict

Si un puf-puf Powder Spray cu lavanda si cimbru de la JS Douglas Sohne (by the way, in gama cu lavanda mai sunt si alte bunataturi) adica dansul:

J_S_Douglas_Sohne-Lavendel_Thymian-Puder_Spray

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti cu un comentariu, in formular sa treceti o adresa de mail valida si sa imi raspundeti la intrebarea: care este prima voastra amintire legata de Douglas?

Va intreb pentru ca de Douglas ma leaga niste amintiri deosebite. A fost prima parfumerie in care eu am intrat in viata mea, acum aproape douazeci de ani (sfarsit de decembrie 1994, Viena), la prima mea iesire din tara :).

Saptamana viitoare pe vremea asta tragem la sorti.

Atentie: Concursul se adreseaza doar persoanelor care locuiesc in Bucuresti sau in apropierea Bucurestiului si cu care, in eventualitatea ca vor castiga, m-as putea intalni sa inmanez cadoul direct. Nu trimit prin Posta sau curier, concursul e organizat de mine