Inainte de toate, pentru toata lumea, urc aici harta cu traseul de duminica. Fiindca nu doresc sa vad pe feed asa cum vad mai mereu, pe cate unii nemultumiti nevoie mare ca nu au stiut ca se restictioneaza/blocheaza accesul cu arterele X si Y si Z si nu mai stiu care. O aveti si aici la dimensiunile originale.

Harta-maraton-2014EN

Traficul rutier va fi restricționat sâmbătă, 4 octombrie, între orele 6,30 și 14,00 pe bd. Unirii (pe ambele sensuri) între Piața Constituției și intersecția cu bd. Regina Maria, iar duminică, 5 octombrie, circulația auto este restricționată între orele 6,30-17,00, se arată într-un comunicat al Brigăzii rutiere.

Restricțiile de trafic vor fi aplicate pe traseele Piața Constituției; bd. Libertății între Piața George Coșbuc și Splaiul Independenței; bd. Unirii între Piața Alba Iulia și Piața Constituției; bd. Decebal între Piața Alba Iulia și Piața Hurmuzachi; bd. Basarabia între Piața Hurmuzachi și intersecția cu bd. Chișinău; zona Național Arena; bd. Națiunile Unite; str. Halelor de la bd. I.C. Brătianu până la Splaiul Independenței; Splaiul Independenței pe ambele maluri ale Dâmboviței între Pod Eroilor/Știrbei Vodă și Piața Unirii; Calea Victoriei între intersecția cu Splaiul Independenței și până la Biserica Kretzulescu.

Polițiștii rutieri recomandă șoferilor să folosească rutele ocolitoare Piața Hurmuzachi — Calea Călărașilor — bd. Corneliu Coposu — Piața Unirii — bd. I.C. Brătianu — Piața Universității — bd. Nicolae Bălcescu — Piața Romană; bd. Tineretului — bd. Dimitrie Cantemir — Pasaj Unirii — bd. I.C. Brătianu — bd. Nicolae Bălcescu — Piața Romană; Calea Șerban Vodă — bd. Dimitrie Cantemir — bd. Mărășești — pasaj Mărășești — bd. Octavian Goga — Calea Dudești — Șos. Mihai Bravu — Pasaj Muncii — Șos. Mihai Bravu; Baba Novac — Șos. Mihai Bravu — Pasaj Muncii — Șos. Mihai Bravu; Bd. Nicolae Grigorescu — bd. Chișinău — Șos. Pantelimon — bd. Iancului — Șos. Mihai Bravu — Bucur Obor. (Sursa: Ager Press)

Va mai spun ca la aceasta editie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon (RBBIM – de acum inainte) isi va face retragerea oficiala Constantina Dita-Tomescu, iar medaliile pe care alergatorii le vor primi poarta toate semnatura ei, ceea ce aduce un plus de incarcatura emotionala acestei competitii.

Maine alearga Rebecca in Cursa Copiilor (motiv pentru care s-a si antrenat in zona traseului oficial :)), iar poimaine alergam noi, la stafeta. „Noi” inseamna eu, Madeleine, Radu, si Razvan. Eu am parte de o combinatie destul de nefericita, o raceala nesuferita si niste dureri mari de tot la gamba dreapta sub genunchi, motiv pentru care azi s-a facut o saptamana de cand nu am mai alergat. Ieri mi-am petrecut ceva timp asteptand la o consultatie si o ecografie de tesuturi moi, insa m-am dus bou si m-am intors vaca, fiindca amandoi doctorii au dat din umeri. Deocamdata am un cocktail de chestii de inghitit si mai vedem dupa concurs, cand am de gand sa caut un doctor care stie pe ce lume se afla.

Informatii despre regulament aveti aici. La noi se da startul la ora 8:50, duminica, 5 octombrie.. La Rebecca startul se va da la 11:30, sambata, 4 octombrie.

Fetele de la Unu si Unu au mai dotat o maternitate, Pantelimon, iar saptamana viitoare se vor duce la Filantropia. In continuare mai este nevoie de donatii, fiindca mai avem pana sa acoperim necesarul de cuiburi din Bucuresti, si visul este sa facem pasul urmator si sa incepem sa dotam si maternitatile din tara.

Pana atunci avem in plan sa facem niste gesturi frumoase pentru mamele care stau internate in maternitate cu lunile alaturi de nou-nascutii lor in luna decembrie, dar asta vom anunta la vremea respectiva.

Ideea e ca avem nevoie de sustinere, in orice forma puteti :)

Inclusiv de o mare, mare galerie duminica, da? Si de tinut pumnii, da?