… sau cam ce voi face eu in perioada urmatoare.

Ca sa imi intelegeti entuziasmul, pe Valentina o stiu de mai bine de jumatate de deceniu. Prima mea intalnire cu ea e povestita aici, si de acolo am pornit o relatie frumoasa, ce a crescut in urmatorii ani. La Valentina a prins si Rebecca gustul pentru lucru manual, DIY, pictura, desen si colaje. Primele ei „opere de arta” sunt pe peretii nostri, la propriu, inramate frumos. La Valentina am petrecut eu insami ore minunate, in care mi-am clatit creierii uneori incinsi de la prea multa maternitate. In continuare casa mea are semnele trecerii mele pe la Valentina. Canutele cu regele si regina, o farfurie decorativa pictata de mine, o rama de oglinda, o cutie de bijuterii, si astea sunt primele care imi vin in cap.

Atelierele Valentinei sunt ca ea. Si cum mi-a aparut in feed anuntul ca le reia, mi-a venit sa sar in sus de bucurie. Cam atat de entuziasmata sunt. Iata si informatiile pentru voi, in caz ca vreti si voi sa veniti:

6 ateliere de creativitate in care vei avea oportunitatea sa creezi obiecte pentru un Craciun handmade.

Temele abordate:

1 & 2 Calendar Advent – fie ca este pentru copilul tau, pentru partener sau vrei sa il faci cadou te vei distra grozav confectionadu-l
3 Decoratiune pentru casa – vei avea de ales din mai multe teme propuse un obiect cu care iti vei putea infrumuseta casa de sarbatori sau il poti face cadou
4 Lumanari decorative din ceara de soia – vei putea sa creezi combinatia perfecta de arome care sa iti parfumeze Craciunul. 
5 Ornamente pentru brad – din ipos, lemn, fetru, sticla cerul este limita pentru a face cele mai cool ornamente de brad.
6 Coronita/ aranjament pentru Craciun

Cand: 11, 18, 25 noiembrie, 2,9.16 decembrie 2014 ora 18:30-20:30 sau
16,23,30 noiembrie, 7,14,21 decembrie 2014 ora 11:00-13:00

Ce este inclus: toate materialele de lucru, ceai aromat, prajiturele de casa si obiectul lucrat care ramane la creatorul lui.
Costuri: 450 ron toate sedintele.
Unde: Atelier Interesart, zona Cismigiu

Locurile sunt limitate la 6 per atelier si inscrierile se fac la office@interesart.ro.