Haideti sa va zic una tare de tot:

RCS-RDS s-a apucat sa ii ia la rand pe toti clientii sai ca sa isi recupereze decodoarele vechi.

Ati inteles bine: ati primit acum opt ani un decodor Digi? Da? Ati reziliat cumva contractul intre timp, si nu v-a cerut nimeni device-ul inapoi? Da? Nu e nimic, vi se cere device-ul acum, in anul de gratie 2014, chiar daca de la reziliere au trecut, sa zicem trei  sau poate chiar patru ani. Te trezesti cu un nene la usa, care iti zice sa le scoti de unde sunt ele, asa cum scoate un magician iepurasul din palarie. Ca altfel esti bun de plata.

Ce conteaza ca intre timp decodorul ala s-a uzat atat de mult si moral, si fizic incat poate a ajuns la un centru de reciclare, ce conteaza ca nici naiba nu ti le-a cerut sa le predai atunci cand ai reziliat contractul, pentru baietii de la RCS conteaza ca acum aproape un deceniu tu ai semnat un proces verbal si ca mort-copt, ori dai device-ul inapoi, ori platesti. Atentie, platesti device-ul ca si cum ar fi nou. Gheseft curat, parol.

Domnilor de la RCS-RDS, daca indrazniti sa puneti pe factura 1 leu pentru deviceurile voastre vechi, de acum un deceniu, nu v-ati gasit fraierul, zau.