Ca tot sunt in „lifestyle mood” azi, profit de ocazie sa va spun ca  saptamana trecuta am fost la Avon Inspiration Challenge, sa vad cum au prins viata cele zece provocari. Proiectul este la a doua editie, si are o componenta umanitara, fiindca toate cele zece opere au fost scoase la licitatie pe 15 noiembrie si banii obtinuti astfel s-au dus catre „Hospice – Casa Sperantei”.

Zece creatori, pentru zece parfumuri, grupati pe cinci categorii, a caror munca din ultimele doua luni a fost documentata de cinci bloggeri din domeniile respective, lista completa o aveti aici, nu mai revin asupra ei.

A fost o seara interesanta, in care am ajuns pe ultima suta de metri, fiindca avusesem sedinta cu parintii la scoala, si nu prea mai imi faceam mari sperante ca mai reusesc sa ajung. Am tinut mortis sa merg, fiindca pe zona foto erau implicati Catalin Georgescu si Cristian Vasile si eram curioasa sa vad ce au reusit sa faca. Ii aveti mai jos :)

Catalin, intr-o ipostaza in care nu l-am vazut pana acum: ca subiect si nu ca fotograf :)

Catalin

M-a surprins mai mult decat placut Liliana Stoica, creatoarea DecoBox, pe design de produs, senzationale lucrari, a fost pentru mine „revelatia serii. Nu-s niste simple tablouri, sunt mozaicuri realizate din sute de bucatele de lemn pictate si dispuse in diverse feluri.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Overall a fost ca o gura de aer toata seara, cu atat mai mult cu cat a fost chiar inainte de alegeri si tot mediul virtual si real era invadat numai de mesaje electorale. Well, si acolo tot politica am discutat, insa macar am facut-o intr-un mediu foarte frumos si creativ :)

Thumbs up pentru echipa Avon (Denisa Mihai, Raluca Kisescu si restul fetelor de acolo), pentru ca isi asuma riscuri si se implica in zone mai putin mainstream si nu se intampla doar pentru un plus de capital de imagine, ci din pura convingere.

Sus de tot aveti cele zece parfumuri care au fost sursele de inspiratie anul acesta. Evident ca dintre toate mi-a placut cel mai mult Luck, ca sa mi se dovedeasca inca o data ca nu e bine sa pleci la drum cu prejudecati (ambasadoarea Luck este Maria Sharapova, iar eu am fost reticenta de la bun inceput in privinta lui.)

Fotografii: Mihnea Ratte