Maine e zi mare pentru mine, fiindca pe la ora pranzului am programat un interviu fulger via Skype cu Chris Nee, creatoarea faimosului serial ce ruleaza din 2012 pe Disney Junior, Doctorita Plusica, Doc McStuffins pe numele ei original.

Zic ca e zi mare, ca nu prea a mai prins nimeni asa exclusivitate :). Well, mai este o bloggerita din Polonia, dar cam atat pe zona Europei centrale si de Est, asa ca permiteti-mi momentul de „umflare in pene”. Si multumesc echipei Disney Romania ca m-au ales pe mine si nu pe altcineva!

De ce sunt atat de incantata? In primul rand pentru ca ador show-ul acesta, copiii la fel, s-au transformat ei insisi in niste mici doctori de cand o urmaresc si cred ca Plusica a avut un rol important inclusiv in felul in care copiii mei colaboreaza cu doctorii la care mai mergem din cand in cand.

Nu mai zic de rolul educational, fiindca mereu la finalul fiecarui episod este cate povata, de tipul „ce sa faci in caz ca se intampla ceva” si am un feeling ca Doctorita Plusica, alaturi de Toy Story, de exemplu, au avut un impact in respectul pe care copiii il acorda jucariilor pe care le au, si asta fara vreo interventie din partea noastra. Da, mai strica din jucarii, este absolut normal, unele se strica fiindca sunt incredibil de prost facute, altele se strica fiindca uneori copiii nu isi dau seama de forta pe care au ajuns sa o detina in propriile maini, insa, overall, zi de zi imi dovedesc prin gesturi mici ca au grija de ele, ca le iubesc si le respecta, ceea ce este absolut fantastic.

In al doilea rand pentru ca in spate este o poveste reala, care pe mine m-a impresionat si in care m-am regasit, despre care nu mai spun nimic acum, veti afla in urma interviului :)

Da, deci maine o iau la intrebari pe mama reala a Doctoritei Plusica. Daca aveti vreo intrebare pentru ea, o astept aici intr-un comentariu si o voi adauga la lista deja pregatita de mine.

Trivia:

 

Vocea lui Hallie, hipopotamita sassy este asigurata de Loretta Devine, pe care o stiti din multe filme, inclusiv din Anatomia lui Grey :)

Chris Nee a castigat un premiu Emmy si un premiu Humanitas pentru serialul Little Bill si a fost nominalizata in mai multe randuri tot la premiile Emmy, in calitate de producator al reality show-ului „Deadliest Catch” (eu sunt fana acestui serial)!

Tineti-mi pumnii pentru maine, am emotii destul de maricele!

Foto: (AP Photo/Disney Junior)