image009Vanez tricoul realizat in colaborare cu Andreea Badala (foto dreapta) de cand l-am vazut pe Raluca Kisescu de la Avon, acum vreo opt luni de zile, si de atunci am tot sperat sa il vad si pe site. A intrat la vanzare efectiv prin luna noiembrie, si cum l-am prins, l-am si cumparat, asa ca pe la inceputul lui decembrie a intrat in posesia mea si l-am si purtat de cateva ori, atata doar ca fac cu el cum fac si cu alte lucruri la care tin mult: le pastrez. Mi-e frica sa nu il stric, sa nu-l patez, sa nu…, sa nu…. (am trei copii, deci riscul de a fi avariat este extrem de mare!), asa ca i-am limitat drastic purtarile :)

Imi place de mor de el, insa nu numai pentru factorul ridicat de „coolness” si de nonconformism datorat imaginatiei Andreei Badala de la Murmur, cat mai ales pentru incarcatura emotionala pe care o poarta cu el.

10906018_10204421907002459_1725014260307676572_nTricourile sociale create de Andreea Badala (MURMUR), si Ioana Avram au ca scop strangerea de fonduri necesare femeilor din Romania diagnosticate cu cancer la san. Profitul obtinut din achizitionarea tricourilor (25 RON, respectiv 20 RON) este donat integral Campaniei pentru Sănătatea Sânilor in proiecte care sprijina femeile din Romania diagnosticate cu cancer la san.

Fie ca alegem sa il purtam noi insine, sau alegem sa il daruim mai departe putem transforma tricoul intr-un gest de reamintire a necesitatii de a merge la un control periodic. Ceea ce mi s-a intamplat si mie, fiindca odata cu scoaterea lui din ambalaj mi-am reamintit ca a trecut mai bine de un an de la ultima ecografie si plecasem de acolo in octombrie 2013 cu mentiunea „a se repeta la interval de sase luni”. Asa ca saptamana viitoare am programare la ecografie, si a durat atat, fiindca intre timp am avut de trecut prin alte emotii, tot de la mici probleme pe care le ignorasem cu nonsalanta.

Procesul de donatie este extrem de simplu si datorita platformei de crowdfunding, Doneaza cu Avon, puteti alege voi proiectul pe care vreti sa il sprijiniti prin cativa pasi:

– Pe ambalajul tricoului este inscris un cod de donatie

– Accesati platforma si alegeti proiectul

– Inscrieti codul in pagina proiectului ales

Simplu ca 1, 2, 3.

Eu am pentru voi tricoul pe care il poarta Antonia, masura M. Va astept inscrierile si poate pe celalt il si comandati, pana aflati daca l-ati castigat pe acesta de la mine :)

Spunem stop la inscrieri luni dimineata la 09:00 si cu un decalaj micut, tot atunci anuntam si castigatoarea. Cineva va incepe saptamana cu vesti bune :)

Daca ar fi sa imi fac o singura rezolutie pentru anul acesta, fiind stiut faptul ca urasc listele/bilanturile etc., apai aceea ar fi ca as vrea sa am mai multa grija de mine. Si sa aflu ca sunt bine, din toate punctele de vedere. Ceea ce va doresc, din inima, si voua.