“De ziua ta, mamico” imi rasuna de peste 30 de ani in cap, si nu cred ca ma voi plictisi vreodata de acest cantecel.

Imi amintesc de primii ani de scoala si de faptul ca ma zbateam sa fac ceva cat mai frumos, astfel incat sa o surprind pe mama, si mereu stateam cu emotiile cat casa de mari, “daca-i place? Dar daca nu-i place, eu ce ma fac?”. Bineinteles ca mamei ii placea, dar nici asta nu era indeajuns pentru mine, fiindca eram de-a dreptul stresata ca poate nu i-a placut, dar ca sa nu ma supere pe mine mi-a zis ca i-a placut ☺ Dupa ani multi am inteles ca bucuria ei era autentica. Am inteles asta odata cu primele “cadouri” primite de la copiii mei, strambe, imperfecte, insa absolut minunate si emotionante.

Anii copilariei mele stau sub semnul etaminei, ai acului de cusut. Intepaturi peste intepaturi astfel incat totul sa iasa perfect si nu pot sa nu ma intreb oare daca o mai fi pastrat ceva din ele!

Duminica mi-am reamintit de toate momentele acelea dupa ce mi-a aparut clipul acesta in newsfeed si am regasit-o pe copila din mine printre copiii din filmare.

Nu prea am fost singura, fiindca povestile au inceput sa curga, lumea si-a amintit de fotografiile traditionale cu buchetelul de ghiocei (right, si la noi la scoala se mai faceau!), etamina cusuta (nu eram singura intepata, carevasazica) si felicitarile desenate (eu am fost scutita, fiindca eram dezastru la desenat, lucru care nu ma impiedica sa cotrobai in permanenta printre Koh-I-Noor-urile si Rotring-urile tatei, motiv de scos peri albi pentru saracul tata).

“Mi-aduc aminte ca ii faceam felicitari cu ghiocei lipiti, iar cand am mai crescut si primeam bani de pachetel ( era un 5 lei mare, din aluminiu??… Ca era f.usor)… Ii strangeam si ii cumparam flori. PS: si acum imi place melodia „De ziua ta, mamico!”.”

Sabina

1622151_10205064312200819_513250789157833381_n“Cu ‘ziiiiaaa taa maaamiiicoo…in dar ti-am adus inima…’ E o melodie care ma rascoleste si ma bucura azi! Si cu nelipsita poza facuta la scoala cu ghiocei pe fundal pt 8 martie:) Primavara frumoasa doamnelor si mamelor minunate. Pentru fiecare cate un buchet:)”

Diana

“cand eram mica imi placea sa desenez felicitari. Cu printese, cu flori, din astea de-ale fetelor , dar mai ale printese cu rochii de bal. Si sa i le dau, evident Nu era doar ziua mamei, era si ziua femeii, si atunci ne straduiam mereu sa fie ceva frumos si pt doamna de pian. Adica mama se straduia ☺”

Roxana

Apa de parfum Avon CherishPana la urma, ziua de 8 martie este ziua in care, mai mult ca oricand ne aratam pretuirea pentru femeile din vietile noastre, dar mai ales pentru mamele noastre. Si ca tot veni vorba de pretuire, dincolo de gestul de a oferi ceva facut din mainile noastre (oare cine mai are timp pentru asta in ziua de azi?) le putem oferi si noul parfum Cherish de la Avon. Potrivire de nume si timing perfect ca lansare, fiindca poate fi cadoul ideal. Este din categoria: floral-fructat-lemnoasa, cu note de flori de cires, mosc, lemn de santal, eu l-am mirosit deja si ii dau nota mare de tot. E fresh si aromat si nu aveti cum sa dati gres cu el (miroase mult, mult mai bine in realitate, decat pe testerul din brosura, asa ca sa luati in considerare informatia asta cand puneti mana pe brosura Avon!). Acum il puteti achizitiona si cu un pret special de Martisor  (cu 31% reducere!)☺ direct la Avon pe site.

Tot acolo aveti si informatiile complete despre produs. Eu va mai spun doar ca sigur va va placea. Rar imi place un parfum nou si, si mai rar il recomand mai departe, iar acum este cazul ☺.

Cherish the love we have, we should cherish the life we live
Cherish the love, cherish the life, cherish the love….