Nu stiu cum e la altii, dar unul din lucrurile pe care l-am urat inca din copilarie a fost sa dau cu aspiratorul. O fi o chestie care are legatura cu mintea barbatilor, o fi ceva legat de ceea ce am vazut acasa in copiilarie, habar nu am, dar eu pana acum ceva vreme am fugit mereu de aspirator. Preferam sa spal vasele sau sa sterg praful, sa fac orice altceva in casa, doar sa nu pun mana pe aspirator, sa nu fiu nevoit sa trag dupa mine batul ala legat cu furtunul cu burduf de aspirator, sa nu fiu nevoit sa-l tot scot dintr-o priza si sa-l bag in alta, sau sa schimb sacii aia plini de praf.

Totul s-a schimbat dupa ce am folosit prima oara Ergorapido de la Electrolux. Dupa mine aspiratorul asta este una din cele mai tari inventii utile barbatilor din ultimii ani :).

Ca sa fac o analogie, pentru mine a fost ca o trecere de la un desktop cu Celeron si XP la un la un ultraportabil cu I7 si Windows 7 Pro. As da non stop cu aspiratorul, acasa, in masina si oriunde mai e nevoie, la vecini, in subsol, in fine, v-ati prins, oriunde. Am curatat in 10 minute cu el tot praful de sub mobila pe care altfel o mutam de la locul ei doar cand faceam curatenia de primavara, am curatat (frecvent) si cea mai mica bucatica de paine lasata de David sau Radu pe covorul sau canapeaua din sufragerie, am curatat cu el zgura adusa de Rebecca si prietenii ei in masina dupa orele de tenis, am curatat nessquick-ul varsat de David in bucatarie atunci cand (nefiind ceva neobisnuit), nu aveam curent.

Ergorapido nu are cablu, el se incarca intr-un cradle – charging dock conectat la prize. Are un indicator de incarcare a baterie care te ajuta sa stii cand e incarcat full si cata putere are cand il folosesti. Este extrem de manevrabil, peria pur si simplu se invarte si se misca exact cum ai nevoie pentru a aspira si in cele mai inguste si inaccesibile locuri. Ergorapido e 2 in 1, adica poate fi folosit pe post de aspirator clasic pentru casa in combinatia cu maner dar si ca “mini aspirator” pentru masina sau alte locuri mai mici si mai inguste in care nu exista posibilitatea de alimentare electrica. Asa cum ii spune si numele este extrem de ergonomic si user friendly. E primul aspirator la care am descoperit ledurile de pe perie care iti lumineaza locul in care il folosesti. Nici la capitolul design nu sta rau si clar depaseste orice model de aspirator clasic.

Folosirea Ergorapido face ca totul sa para o joaca. Atat de tare incat din momentul in care ne-au vazut pe noi folosindu-l, Radu, David si Rebecca au inceput sa se certe dorindu-si sa curate ei mizeria si praful. Atat de tare incat pe David l-am surprins presarand firimituri pe canapeaua din sufragerie doar pentru a veni apoi la mine sa ma roage sa il las sa dea cu Ergo.

Ergorapido e jucaria perfecta pentru orice doamna care isi doreste un aspirator usor si usor de folosit pentru orice domn care isi doreste sa isi ajute jumatatea sau sa invete sa indrageasca datul cu aspiratorul sau pentru orice copil care vrea sa se joace ajutandu-si parintii la curatenie. In momentul asta mie mi se pare cel mai util gadget pe care noi il avem in casa.

Screen Shot 2015-03-25 at 13.59.37