Acum cateva luni va povesteam despre cardurile Alpha Bank si despre utilitatea lor, mai ales atunci cand faci cumparaturi online, o zona pe care eu personal o accesez destul de mult, avand in vedere faptul ca timpul nu prea imi permite sa ma “pierd” prin magazinele fizice (si sa fiu sincera mi-am pierdut si rabdarea si antrenamentul la “shopping viteza”). Ca si acum patru luni, mesajul meu este tot unul de cumpatare (si este inclusiv pentru mine acest mesaj, sic!) si de chibzuinta inainte de toate. Mai ales ca acum vine vara si ar fi bine sa facem ceva economii pentru vacanta ce bate la usa.

Daca nu aveti inca un card, poate ar fi bine sa va aruncati un ochi peste oferta celor de la Alpha Bank, care are un produs creat special pentru noi: Alpha Card Visa Credit, care se adreseaza persoanelor tinere si/ sau familisti cu venituri medii. Ei (adica noi) fac cumparaturi in mod rational, sunt orientati catre discount-uri si sunt mai atenti la bugetul familiei.

Ma regasesc in descriere, si dincolo de componenta online, care este importanta pentru mine, recunosc ca sunt ca un vultur in ceea ce priveste preturile si eventualele oferte la diferite produse. Va pot spune, atat eu, dar si Radu, care sunt preturile la produsele de baza, unde le puteti gasi si la ce preturi, si uneori ma gandesc ca poate ar fi bine sa fim la fel de impecabili cu memoria si in alte domenii, nu numai la cumparaturi.

Nu ma mai lungesc mult, iata si cateva din beneficiile ce vi le poate aduce un card de credit de la Alpha Bank:

  • 0% comision pentru toate platile cu cardul la comerciantii din Romania si strainatate;
  • 0% dobanda pentru toate platile cu cardul la comercianti, oriunde in lume daca rambursezi toata suma datorata pana la data scadenta;
  • poti beneficia de o perioada de gratie de pana la 55 de zile;
  • suma minima de rambursat lunar este de doar 2,5% din suma utilizata (minim 10 lei) plus toate dobanzile si comisioanele aferente;
  • până la 12 rate cu 0% dobândă la comercianţii parteneri. Lista completa pe www.alphabank.ro/comercianti;
  • Rate Oriunde în Lume, 3, 6, 9 sau 12 rate pentru orice tranzacţie în România sau în străinătate;
  • reduceri de până la 50% în magazinele partenere. Consultă lista pe alphabank.ro/reduceri-comercianti;
  • La platile de minim 100 lei cu cardul de credit Alpha Bank, clientul va primi inapoi pana la 20 de lei pentru fiecare tranzactie de cumparare, dupa cum urmeaza :
  1. 5 lei pentru fiecare tranzactie de cumparare intre 100-200 lei;
  2. 10 lei pentru fiecare tranzactie de cumparare intre 200 – 400 lei;
  3. 20 lei pentru fiecare tranzactie de cumparare peste 400 lei;
  4. Pot fi restituiti maxim 400 lei per card.

In afara de Alpha Card Visa Credit, poate ar trebui sa stiti ca mai exista si Alpha MasterCard Credit, care se adreseaza persoanelor tinere si familii cu venituri medii spre high, sunt preocupati de shopping, travelling si lifestyle.

In cadrul campaniei desfasurate de Alpha Bank toti cei care au aplicat pentru un card nou (fie cel Visa, fie cel MasterCard) vor intra automat intr-o tombola pentru una dintre cele 30 de tablete Samsung, daca fac cele mai multe tranzactii pana la finalul campaniei.

Daca alegeti sa va inscrieti pe pagina de start a campaniei prin intermediul blog-ului meu, aveti o sansa in plus, si anume sa castigati unul dintre trei vouchere de cumparaturi in Baneasa Shopping City, in valoare de 100 de lei fiecare (neaparat sa folositi doar linkul de mai sus pentru inscriere!).

Informatii complete despre regulamentul campaniei aveti aici. Concursul se desfasoara intre 1 mai 2015 si 25 mai 2015, ora 12:00, ora Romaniei.

Acestea fiind zise, va doresc o mini-vacanta de 1 mai de neuitat si multa bafta la vouchere!