Aveti nevoie de o oaza de liniste din cand in cand, nu-i asa? Good news, acum exista si online :) Direct din inima Ardealului, povesti care au in prim plan ideea de „stop and smell the roses”. Adica de liniste, calm, lucruri facute in tihna, molcom, pe indelete. Printre povestitori sunt, cu voia domniilor voastre, si eu. Napolact a gandit acest proiect ca un loc in care sa (re)gasiti idei utile, locuri de mers si de vizitat, experiente de incercat si povesti de ascultat.

Deja puteti gasi acolo povesti scrise de Laura Frunza, Ioana Macoveiciuc, Cristina Mazilu, Radu Bazavan, Doru Panaitescu, Ariel Constantinof si multi altii, si sper sa zaboviti azi cat mai mult pe acolo si de ce nu, sa dati povestile mai departe.

Timp de cel putin un an de acum inainte, ma veti gasi si pe mine acolo, printre semnatari. Sper sa ma/ne cititi cu cel putin la fel de multa placere ca si pana acum.

Prima „mini” povestioara, un fel de intro, fiindca parentingul si tihna nu prea au lucruri in comun, cel putin la o prima vedere,o aveti aici. Enjoy!