Tocmai ne-am intors de la Cursa Copiilor, unde i-am avut si pe David si pe Rebecca inscrisi, fiecare la categoria de varsta aferenta. Dincolo de haosul de acolo pe care nu mai stau sa il comentez, cel mai gretos lucru mi s-a parut faptul ca McDo a fost sponsor al acestui eveniment.

Nu am stat zilele trecute sa ma uit pe site, fiindca daca as fi vazut nici nu i-as fi lasat sa alerge, din principiu, iar azi cand am primit kiturile lor am vazut ca pe tricou e sigla, insa am acoperit-o cu numarul de concurs si mi-am zis asta e.

Mi se pare scarbos sa dai la premii Happy Meal, este o palma pe obrazul tuturor parintilor care si-au inscris copiii. Da, inscrierea a fost gratuita, dar asta nu e o scuza sa bagi pe gatul nostru junk food.

Mi se pare o bataie de joc cap coada, cu atat mai mult cu cat cursele de maine nu sunt deloc gratuite, alergatorii platind pentru un loc intre 25 si 40 de euro, fiind si cursele respective pline de sponsori la fiecare categorie. Mi se pare aberant din capul locului, ca tu, ditamai oragnizator, OMV si Bucharest Running Club, sau cum Dumnezeu s-o numi, sa te gandesti sa pui McDonalds sponsor la Cursa Copiilor. Este de un cinism fara margini.

Ca o ironie, am vrut sa ma duc sa cumpar niste Ursus Cooler la un moment dat. Cineva din echipa lor mi-a zis ca nu pot face sampling, ca azi e ziua cu copiii si nu pot promova berea respectiva, chiar daca e cu zero la suta alcool si ca daca vreau sa beau, o pot face doar in incinta cortului lor, dar nu am voie sa ies cu cutia de acolo. Deci, unii pot fi etici in promovarea brandului si produsului lor. Felicitari, Ursus!

OMV-Petrom, mi-e sila.

Later edit: am fost sunata pentru o rectificare: McDonalds nu a oferit Happy Meal, ci vouchere pentru Happy Meal. Este o diferenta intre cele doua si e regretabil ca nu s-a verificat formularea inainte de toate. Nu am fost rugata si sa mentionez aceste aspect pe blog sau in alta parte si am admirat gestul, motiv pentru care chiar am tinut sa o fac. oricum, raman la opinia initiala, mesajul este foarte foarte gresit.