sursa foto: Salvati Copiii Romania

sursa foto: Salvati Copiii Romania

Astazi Comisia pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins proiectul legislativ care propunea marirea alocatiilor (respins pentru a doua oara). Proiectul propunea dublarea alocatiei actuale si stabilirea ei la un cuantum de 84 de lei/luna si stabilirea unei alocatii fixe pentru copiii cu dizabilitati, in valoare de 200 lei/luna. Deputatii PSD au votat negativ motivand ca nu existe resurse pentru aceste propuneri, asta in conditiile in care efortul necesar era de 1.75 miliarde de lei iar incasarile bugetare anuntate de ANAF au crescut cu peste 6.4 miliarde lei.

 

Faptul ca aceasta comisie a respins propunerea este deja consumat. Din pacate pentru mine am facut greseala sa urmaresc o stire care prezenta imagini din timpul votului din comisie. Asa l-am vazut si descoperit pe dl. Presedinte al comisiei, dl. deputat de la Barlad, Adrian Solomon. Acest domn descheiat la primii trei nasturi de la camasa alba cu bordura mov, transpirat tot, acest domn despre care puteti sa cititi mai multe aici – http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17095555-adrian-solomon-deputat-psd-sunt-comunist-dar-unul-luminat.htm , este presedintele comisiei pe la care trec toate proiectele de lege din domeniul muncii si protectiei sociale!

Va recomand cu caldura sa cautati si alte stiri si articole despre acest domn si sa va uitati cu atentie la fotografiile acestuia. Mie unul mi se pare ca seamana extrem de bine, inclusiv la atitudine cu un cunoscut manelist. Offf viata mea, spuneti-mi si mie cum putem noi in anul 2015 sa alegem asemenea oameni in Camera Deputatilor? Nu incercati, va rog sa imi explicati ca votul meu si al vostru se pierd intr-o multime de alte voturi!

Cum se poate ca acest om sa ajunga presedintele unei comisii din Camera Deputatilor? Cati altii la fel ca el mai sunt acolo si decid pentru noi (chiar astia mai putini)?

Doamnelor si domnilor, cat mai putem indura asemenea umilinte, cat ne vom mai ascunde ca niste struti fiecare in nisipul nostru de acasa? Cum e posibil in 2015 ca asemenea lucruri sa se intample intr-o tara din Europa?

 

Update: azi 20.05, Camera Deputatilor a aprobat in plen un amendament propus de PNL, dupa votul de ieri din comisie

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20176009-vot-surpriza-plenul-camerei-deputatilor-fost-aprobat-amendamentul-privind-dublarea-alocatiilor-pentru-copii.htm

Asta inseamna ca si opiniile noastre au inceput sa fie luate in seama!