V-am mai spus ca noua ne place mult sa ne jucam in familie. Poate ca e normal, avand trei copiii in casa sa fim si noi la fel ca ei din cand in cand ce in ce mai des.
Partea cea mai distractiva e legata de faptul ca atunci cand alegem sa cumparam un gadget, fie ca e telefon, laptop, tableta, whatever, tinem mereu cont si de parerea lui Radu, David si a Rebeccai. Chiar daca nu i-am incurajat sa foloseasca tableta, telefonul, laptop-ul si nici unul din ei nu este foarte atras de tehnologie, credem ca parerile lor au mereu un plus de obiectivitate si ca ei vad lucrurile altfel decat noi. Mai mult, incercam oarecumva sa mentinem un echilibru, sa ii invatam ca tehnologia este creata sa ne ajute, nu sa ne acapareze (si invatam si noi chestia asta alaturi de ei)

De exemplu atunci cand Radu, dupa mai bine de 6 ani a ales sa schimbe brand-ul laptop-ului personal, i-a intrebat si pe baieti ce sa aleaga din produsele deja filtrate de el. La acel moment le-a arat mai multe fotografii si a incercat sa le explice “pe limba lor” ce anume conteaza pentru el in alegere. Ei s-au oprit amandoi la acelasi brand si la fotografiile de pe Cel.ro.

Din acel moment, chiar daca nu am cumparat foarte multe lucruri de la ei, Cel.ro a devenit unul din locurile pe care l-am vizitat mai des.

Weekendul asta CEL organizeaza campania Mobile Days pentru toti iubitorii de gadget-uri avand preturi speciale la telefoane mobile, tablete si laptopuri. Intre 23 si 25 mai, pe Cel.ro sunt disponibile produse cu reduceri de peste 35%.

Cateva exemple? Smartphone-ul Nokia Lumia 1020 va avea pretul de 1.299 de lei, cu o reducere de 500 de lei. Da, de Nokia ala cu camera foto de 41 Megapixeli este vorba. Si cu 32 de Gb de memorie, la care eu inca doar visez. Oferta disponibila aici.
Boxa gravitationala OM One, care se conecteaza prin bluetooth si leviteaza in aer, pe un camp magnetic :) este disponibila la pretul de 949 lei si daca tot vorbeam de brand-ul preferat de laptop folosit de Radu, laptopul Lenovo IdeaPad, cu procesor Intel Core i7, poate fi achizitionat tot cu o reducere de 500 de lei.

Toate comenzile plasate in perioada campaniei beneficiaza de transport gratuit in toata tara.