Am pictat dovleci:
IMG_0737

Am sculptat dovleci:
IMG_0801

Am ascultat pe repeat „spooky, spooky, very spooky”

Am primit dovleci (la anul vi-l imprumut contracost pe tatal meu, daca doriti :P):

Am primit vizita feliei de pizza si a cavalerului salvator, Mr. Orbit, dupa care mezinul s-a tarat ca o rama prin toata casa, bagat pe jumatate in cutie timp de jumatate de ora, daca nu si mai mult.
FullSizeRender[1]

Am primit vizita celui mai simpatic liliac, pe care ar trebui sa il aiba fiecare in casa, in cel putin un exemplar. In noiembrie si decembrie pentru oricare plus cumparat din colectia IKEA SagosKatt IKEA Foundation va dona un euro pentru a sustine programele educationale ale UNICEF si Salvati Copiii. Designul liliacului ii apartine lui Albert, un baietel de 7 ani din Romania si liliacul se alatura celorlalte opt plusuri din colectie (tigrul, unicornul, monstrul verde, monstrul galben, pasarea roz, dinozaurul verde, sconcsul si ultimul cu voia voastra pe lista, animalul neidentificat :))

sagoskatt-marioneta-negru__0383981_PE557893_S4

Am sustinut echipa de baschet a Stelei in meciul cu Banvit, dar se pare ca nu prea i-am purtat noroc. In schimb baietii au exasperat niste scortosi din loje, fluturand non stop steagul pe deasupra capetelor lor. Raducu s-a declarat complet nefericit dupa ce Muscle Cam l-a ratat. Tot miercuri seara am baut si eu, dupa mai bine de un an niste Pepsi si m-am gandit ca nici ca se putea nimeri mai bine in plin scandal cu bule :)
IMG_0783

Mi-am cumparat cel mai misto rucsac din lume si va sfatuiesc, domnilor, neaparat sa comandati un exemplar pentru sotiile voastre, mai ales ca ne apropiem de luna cadourilor. Dincolo de faptul ca arata exceptional, de-a dreptul luxos si ca este super bine compartimentat (gandit de o mama trecuta prin multe plimbari cu copilul si daiperbag-ul pe umar), o parte din bani se duc direct catre proiectele asociatiei Unu si Unu. Detalii mai povestesc cand apuc, deocamdata puteti gasi informatii complete la za gorgeus Tily, din a carei colectie face parte ghiozdanelul meu fabulos de frumos!

Fotografii: Lilebuba Deion Photography

In urma acestei editii de Halloween vom ramane in urechi cu discutiile Radu-David „Haolin – Nu, Radu, de cate o sa iti spun: „Halooooooweeeeen” si memorabilul Raducu: „Chiti se imbraca in prajitoare!”

Si, last but not least, am salvat o pisica dintr-un copac, si asta fara sa chem pompierii.
IMG_0746

 

PS: Cum imi scot din cap „spooky, spooky, very spooky”?!?