Dupa ce Tily si Laura Olaru au pus la care cea mai frumoasa colectie caritabila pentru Asociatia Unu si Unu (iar eu am ), iata ca Tily revine cu o noua isprava in beneficiul acestei asociatii, singura asociatie de parinti care lupta pentru drepturile prematurilor. Mai jos este mesajul primit de la ea si de la Ana Nicolescu, Mamica Urbana.

„Se pare că faptele bune se înghesuie mai ales în preajma sărbătorilor. Însă unii copii se nasc prematur în fiecare zi, în fiecare minut.

Astfel că împreună cu Smartbox Family lansăm O poveste de Crăciun pentr-un suflet prematur. Campania vorbește despre magia Crăciunului, dorinţa de a ajuta şi despre iubirea dintre oameni. Pentru că anul acesta noi vrem să credem că #OameniiSuntMagia.
Smartbox family împreună cu 5 leaderi de opinie din zona de parenting: Laura Frunză (blogger laurafrunza.com), Tily Niculae (blogger tilyniculae.eu), Miruna Mărgarit(blogger ea-şi-ea.ro), Ana Nicolescu (blogger mamicaurbana.ro), Monica Popescu (jurnalist Itsy Bitsy) au compus şi înregistrat o poveste de Crăciun în spiritul sărbătorilor.

Povestea „Gloria şi unicornul magic” se va putea descărca sub formă de audiobook online sau se poate comanda sub formă de CD de pe site-ul www.audioparenting.ro, începând cu 28 noiembrie 2015.

Banii încasaţi în urma vânzărilor vor fi donaţi în întregime către Asociaţia Unu şi Unu.”

Banuiesc ca toata lumea este constienta de beneficiile lecturii la copii, indiferent ca vorbim de citit „the old-fashioned way”, din carte, sau de audiobook. Acum, daca la asta adaugati ca ingrediente faptul ca povestea este creata de cateva din cele mai indragite bloggerite de parenting de la noi si ca achizitionand povestea contribuiti un pic la imbunatatirea calitatii vietii prematurilor si a parintilor lor, eu cred ca aveti absolut toate motivele sa cumparati audiobook-ul Gloria si Unicornul Magic si sa il recomandati pe mai departe!