Sa stiti ca generozitatea copiilor nu are limite atunci cand sunt cooptati in ajutorarea semenilor. Imi este din ce in ce mai clar lucrul asta, si o spun nu numai vazandu-i pe ai mei in actiune, ci vazandu-i pe copiii din galeria Romniceanu, implicandu-se din nou intr-o campanie umanitara.

In fiecare an copiii Galeriei Romniceanu au realizat o expozitie colectiva de Craciun, expozitie cu vanzare. In anii trecuti acesta a fost un mijloc perfect pentru ei sa isi mai puna in pusculita niste bani, insa anul trecut au ales sa doneze acesti bani unui baietel care avea nevoie de ei, iar anul asta nu se lasa mai prejos, fiindca vor sa stranga banii respectivi pentru operatia Soniei.

Despre Sonia am scris saptamanile trecute, puteti reciti povestea ei. Acum, eu va invit, pe voi toti, cei care doriti sa faceti inca un bine pe acest final de an. Nu va iau la sentiment, cu vrajeli de genul „de Craciun, fii mai bun”, cu generozitatea de sarbatori, si alte blablauri, ca nu despre asta e vorba.

Teoretic ar trebui sa fim mai buni tot anul, nu numai de Craciun. E „doar” o coincidenta faptul ca nevoia acuta de fonduri pentru operatia Soniei a aparut fix acum, putea aparea oricand. Cu toate astea, puteti profita de faptul ca e sezonul Sarbatorilor, si puteti cumpara niste picturi absolut fabuloase, create din suflete pure de copii si le puteti oferi mai departe celor dragi. Sau chiar daca nu le oferiti celor dragi, si pur si simplu le cumparati pentru acasa, credeti-ma, de fiecare data cand o sa treceti pe langa tabloul cu pricina va veti reaminti ce gest frumos ati facut, fiindca banii vostri o vor aduce pe Sonia un strop mai aproape de ceea ce inseamna o inima normala.

Informatiile le aveti in invitatia de mai sus, daca mai aveti intrebari, eu sunt aici.

Ah, si un share oricand ajuta. Si daca nu puteti veni, puteti oricand dona o suma, oricat de modica ar fi ea in conturile de mai jos. Repet, oricat de putin ar fi, conteaza. Picatura cu picatura.

Asociatia Sonia Maria
CIF: 31388396
Adresa: bd. Ion Mihalache 166, bloc 2, scara A, etaj 2, apartament 12, sector 1, Bucuresti, cod postal 011214
Cont BCR: RO66RNCB0484131725750001 RON
Banca BCR, sucursala Piata Romana
SWIFT: RNCBROBU
PayPal: oana.geambasu@gmail.com

Persoana de contact: Oana Geambasu – 0040743012346, oana.geambasu[at]gmail.com