Dupa cum probabil stiti deja de pe facebook, Mosu a venit si cu o varicela la cel mai mic membru al familiei. O sa revenim cu detalii si cu do’s and dont’s, fiindca din cate am inteles este o intreaga epidemie, asa ca probabil un articol detaliat va fi bine primit. Deocamdata incerc din rasputeri, in calitate de singur membru care a trecut la viata lui prin varicela, sa tin separata partea buboasa a familiei de partea (inca) nebuboasa, si este o aventura intreaga acest demers.

Dar e bine, suntem bine, mezinul ia tot acest „inconvenient” foarte relaxat si de fapt e super fericit ca e legat de mine din nou un cordonul ombilical, ca dorm cu el si ca in general aproape toata atentia mea este aplecata asupra persoanei sale.  Ne-am rezolvat si cu vacanta la schi, pe care am fost nevoiti sa o mutam din cauza bubelor (desi aveam absolut totul platit) si fac plecaciuni in fata oamenilor de la Arena Platos, care ne-au inteles problema si ne-au ajutat.

Mno, sa fiti bine. Noi suntem bine. Suntem impreuna (separati, dar impreuna) si chiar daca numaram undeva spre 200 de bube, suntem bine.

Va las cu o poza de la cota 2000, din ziua de Ajun. In care habar nu aveam ca se aratasera deja cateva bubite naravase.