Pana reusim sa ne adunam si sa plecam intr-un tur de Europa (ne bate gandul sa facem asta la anul, cand si Raducu va fi cu un an mai mare decat e acum si indeajuns de mare incat sa inteleaga toate locurile prin care mergem), anul acesta ne-am gandit sa mai batatorim si alte drumuri, decat cel spre Thassos (nicio grija, in Thassos tot mergem :))

Unul din locurile in care eu visez sa ajung de mult este Croatia si de curand i-am bagat si lui Radu „microbul”, insa nu prea stim de unde sa o apucam. Asa ca daca ati fost pe acolo, orice amanunt ne-ar fi de folos. De la locuri de vazut – nu neaparat din circuitul turistic oficial (in afara de faimoasele lacuri – multumesc Travel Girls pentru raportul complet si foarte detaliat pe subiect) si pana la hoteluri/pensiuni unde ne-am putea caza, informatii despre mancare, drumuri, localnici, specificul fiecarei zone, pe toate le primim cu bratele deschise.

Da, evident ca am putea sa cautam pe google, booking, trip advisor si evident ca am facut asta deja, insa ne-ar bucura sfaturi si experiente personale venite direct de la voi.

Multumim!

Sursa foto: http://np-plitvicka-jezera.hr