Asteptam de mult acest pas din partea echipei de la TOTUL DESPRE MAME. Dincolo de firescul sau, era cel mai logic lucru de facut si este, cel putin din punctul meu de vedere, incununarea tuturor demersurilor educationale pe care ei le-au facut de-a lungul timpului. Sper ca echipa sa ramana la fel de tenace, de autentica, de fidela valorilor sale si pe viitor si dincolo de asta, imi doresc sa creasca mai mult. Mi se pare cea mai luminoasa echipa din tot ceea ce inseamna zona de parenting din Romania si nu cred ca exista oameni care sa fi contribuit mai mult pana acum la acest interminabil de lung, sinuos si pe alocuri dureros proces de schimbare a mentalitatilor parintilor din Romania.

„Evenimentele organizate de TOTUL DESPRE MAME au adunat în ultimii ani 6000 de părinți la un loc, care au petrecut peste 200 de ore în workshop-uri și dezbateri pe teme importante în viața oricărui părinte – de la alăptare și diversificare până la dezvoltarea inteligenței emoționale sau parentingul necondiționat. Șapte specialiști internaționali și 35 de terapeuți sau psihologi români au fost alături de părinții din comunitatea TOTUL DESPRE MAME.

Parenting Hub înseamnă că am transformat dorințele părinților din comunitatea TOTUL DESPRE MAME în cursuri și ateliere extrem de relevante atât pentru tine ca părinte și dezvoltarea ta personalăa, cât și pentru îmbunătățirea comunicării și ințelegerii asupra nevoilor profunde ale copilului tău.

Vino la evenimentul de lansare pentru a afla ce îți pregătim în cadrul Parenting Hub: pe 23 aprilie, începând cu ora 11:00, în mansarda Cărturești Verona, patru dintre specialiștii din cadrul Parenting Hub vin la întalnire cu tine.

Vei avea ocazia să le cunoști pe:


● 11:00 – Irina Tepuru, psihoterapeut, președintele Asociației Române de Psihoterapie prin Dans și Mișcare 
● 12:15 – Domnica Petrovai psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, fondatorul MIND EDUCATION HEALTH
● 13:30 – Miruna Jovin, trainer certificat de Positive Discipline for Parents și Positive Discipline in the Classroom.
● 14.45 – Monica Reu, fondator și președinte al Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat al Center for Nonviolent Communication

Monica Reu va susține o prezentare cu tema „Educatie pentru o viata implinita”: “Relația dintre părinte și copil este un cadru de dăruire și primire reciproc. În acest curs vom explora în primul rând modalități eficiente de a clădi o relație de calitate cu copilul nostru, după care vom vedea cum îi putem oferi o educație bazată pe valori autentice și pe abilități care să-l ajute mai târziu să funcționeze sănătos și constructiv în raport cu sine și cu cei din jur” povesteste Monica despre cursul sau din cadrul Parenting Hub.

Domnica Petrovai aduce în atenție tema relației de cuplu și iti răspunde la întrebările legate de dinamica acestora, în cadrul prezentării cu titlul ”Relația de cuplu și importanța ei”

“Vă doriți o relație în care să vă simțiți iubiți și partenerul să se simtă iubit? O relația în care să puteți rezolva tensiunile și conflictele și să vă simțiți în siguranță? Fără resentimente, furie, supărari și neîncredere? O relație în care să recâștigați meriu pasiunea? Vitalitatea? Energia? Pofta de viață? Cursul este darul nostru pentru cei care își doresc o viață în doi în care să se simtă fericiți și împliniți. Pentru cei care știu că o relație bună nu vine de la sine doar pentru că ne iubim. Cunoașterea înseamnă puterea de a face ca relația să fie cea de care aveți nevoie. Să fii bine cu tine în cuplu, pentru ca relația să fie una frumoasă, un spațiu al siguranței, încrederii și bucuriei” detaliaza Domnica obiectivele cursului sau.

Irina Țepuru te invită să afli detalii despre importanța mișcării în relația părinte copil și să afli amănunte despre conceptul de Parenting fluid: “Există în fiecare dintre noi mișcări specifice de care nu suntem însă complet conștienți. Ca să ne putem bucura la maximum de experiențele trăite e bine să le descoperim. Există câteva tehnici specifice care ne ajută să facem asta: jocuri interactive, relaționale, tehnici de explorare și conștientizare, reconectare cu corpul, exprimare creativă îmbinate cu prezentarea de informații de ultimă oră din neuroștiințe, psihoterapie, dezvoltare umană, parenting și educație”

Miruna Jovin va susține o prezentare în care vă va oferi câteva instrumente practice pentru a gestiona diverse situații ce apar în relația cu copiii și care pot părea uneori dificile. Ele se bazează pe principiile disciplinei pozitive și îi ajută pe părinți să înțeleagă în primul rând ce simt copiii în anumite situații și de ce reacționează într-un anumit fel. Posibile soluții, destul de simple la probleme ce pot părea uneori foarte complicate.

Prezentările încep de la ora 11 și durează aproximativ o oră. Între fiecare prezentare este o pauză de 15 minute.

Participarea la ziua Parenting Hub este gratuită, dar se face pe bază de înscriere la adresa de e-mail : parentinghub@totuldespremame.ro

Detalii eveniment: Ziua Parenting Hub: vino sa afli ce cursuri iti pregatim!