Ma apropii cu pasi din ce in ce mai repezi de pragul 40+, insa pe masura ce trece timpul, ma simt din ce in ce mai putin stresata si presata de acest prag. Ba, mai mult, as putea spune ca ma simt din ce in ce mai bine in propria-mi piele, din ce in ce mai constienta de frumusetea mea si din ce in ce mai sigura pe mine.

In mod clar, la mijloc e un complex de factori si de la felul in care stilul meu de viata, alimentatie are implicatii directe si pana la familie si oamenii cu care aleg sa interactionez, care au si ei, fiecare in felul sau un efect asupra mea si asupra starii mele de “well-being”.

As mai adauga faptul ca, pentru mine conteaza enorm si “alegerile” pe care le fac zilnic, in fiecare situatie in care ma aflu si e o munca asidua si constanta aici, fiindca incerc zilnic sa ma educ sa aleg sa vad doar partile bune sau educative dintr-un context sau altul. Asta nu inseamna nici ca sunt intr-o stare perpetua de negare, sau ca bag sub pres anumite aspecte sau intamplari negative. Insa, pur si simplu, refuz sa le las sa ma acapareze. Le acord atata atentie cata le trebuie pentru a le rezolva intr-un fel sau altul si gata, reset, urmatorul la rand. Pentru sanatatea mea mentala este extraordinar!

Revenind la povestea de azi si la ceea ce fac eu a la long pentru a avea grija de mine, dincolo de sport (care a ajuns sa fie omniprezent intr-un fel sau altul in viata mea), dincolo de incercarile mele de a ma hrani intr-un mod cat mai ordonat (daca la partea cu alimentatia sanatoasa stau bine spre foarte bine, la capitolul ordine este, in realitate, haos), dincolo de ritualurile mele de ingrijire si (mai rar) infrumusetare, de curand s-a adaugat si o cura Doppelherz aktiv Lifting Hyaluron Complex, cura pe care am de gand sa o tin pe termen mai lung. De ce?

Din mai multe motive

 

  1. Are o combinatie complexa de ingrediente, pe care oricum le luam si inainte. Faptul ca li s-a adaugat acestora si adicul hialuronic, betacarotenul (nu-s mare fana morcovi, de felul meu) si biotina, nu sunt decat motive in plus pentru ca eu sa aleg sa merg pe aceasta formula.
  2. Se administreaza foarte usor. O capsula pe zi reprezinta idealul, cel putin pentru mine, care-s pe principiul keep it as simple as it can. Daca ma iei cu trei pastile pe zi la jumatate de ora dupa sau inainte de masa, m-ai pierdut din start. Asa, cu Lifting Hyaluron Complex, lucrurile stau perfect. O pastiluta, rapid de inghitit, nimic complicat. Dovada, sta faptul ca nu am sarit administrarea in niciuna din ultimele doua, daca nu trei saptamani.
  3. Cred, asa cum veti vedea si in filmulet, in promisiuni care sunt ancorate in realitate, iar Doppel Herz nu se arunca in a promite marea cu sarea. Mai degraba, se angajeaza sa fie un partener al pielii mele, si sa fie suportul din interior pentru ritualul meu de ingrijire

 

As recomanda produsul chiar si pentru tinerele care nu au implinit inca 30 de ani, fiindca niciodata nu e prea devreme sa iei masuri de preventie. Si mi se pare ca nu se discuta indeajuns de mult la noi despre aceste masuri de preventie. Mereu ne bazam pe faptul ca “avem timp”, ca suntem inca “tinere”, ca oricum piata e plina de solutii miraculoase si imediate (ceea ce nu e deloc adevarat). Va recunoasteti in una din vorbele de mai sus?

Daca simt efecte? Hmm, cred ca e prea devreme sa dau un verdict si nici nu cred ca asta este ideea acestui articol. Ma simt bine deocamdata, vad o mica-mica evolutie (m-am apucat sa imi fac niste selfies, makeup free, la aceeasi ora in acelasi loc, insa soarele a fost cam zgarcit mai multe zile la rand asa ca am sarit peste ideea de a ma fotografia zilnic si incerc sa imi fac macar o data pe saptamana, deci va trebui sa mai aveti rabdare).

Pana la urma, nu aveti de ce sa spuneti “nu” ideii unei cure de cateva luni macar. Nu aveti absolut nimic de pierdut, combinatia de elemente si minerale este cat se poate de safe si nu poate avea decat efecte benefice asupra organismului vostru, iar daca mixul include si o hidratare corecta si o alimentatie sanatoasa, atunci totul nu are cum sa fie altfel decat bine.

Va las mai jos in compania filmuletului cu persoana mea – va rog eu, fiti foarte foarte indulgenti cu mine, am avut emotii cu carul, nu imi place sa ma filmez sau sa ma las filmata, ca sa fac acest pas urias pentru mine a trebuit sa calc peste un munte de nedepasit pana de curand (asta ca tot vorbim de praguri care sunt de netrecut doar in masura in care le consideram noi ca fiind de netrecut!)

Informatii complete gasiti pe www.doppelherz.ro, sau pe pagina Doppelherz de Facebook, iar fizic, produsul se gaseste atat in farmaciile din tara, cat si online de pe eMAG.