Zilele trecute in inbox-ul blogului nostru a ajuns un mesaj care ne-a surprins intr-un mod placut. Domnul matematician, candidat la primaria municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, ne-a scris trimitandu-ne o invitatie la o intalnire in care sa dezbatem problemele comunitatii de parinti din Bucuresti (si nu numai).

Nu va ascundem faptul ca l-am sustinut si votat pe Nicusor Dan si la alegerile din 2012. Personal nu va ascund nici faptul ca si atunci si acum am avut si am anumite retineri legate de capacitatea manageriala a domnului Nicusor Dan de a schimba lucrurile si de a gestiona tot ceea ce inseamna o capitala europeana in 2016. Pe de alta parte, cred cu tarie ca este singurul candidat care merita voturile noastre. Invitatia pe care noi am primit-o mi-au scos din nou in evidenta principalele lucruri prin care Nicusor Dan se diferentiaza de toti ceilalti candidati: inteligenta si bunul simt.

Noi, prin acest articol, declaram public faptul ca il sustinem pe Nicusor Dan. Pe voi, dupa ce cititi mesajul de mai jos, cel primit de noi, va rugam sa ne trimiteti intrebarile voastre pentru Nicusor Dan, intrebari pe care i le vom adresa direct si deschis si apoi vom publica raspunsurile pe blog.

Intrebarile ni le puteti trimite fie pe email fie in comentariile la acest articol.

Email-ul primit de noi este urmatorul:

 

„Bună Bogdana,

 

Iti adresez o invitatie la o intalnire pe problemele comunitatii de parinti. Alături de mine sunt Andrei şi Diana, care te vor contacta zilele următoare pentru a confirma disponibilitatea ta.

 

Pentru mine este foarte important sa am ocazia sa discut deschis şi concret cu mediul online, iar blogosfera mi se pare mediul cel mai rapid si obiectiv pentru astfel de actiuni. Din pacate noua lege electorala a redus semnificativ formele de comunicare in masa, dar nu vreau ca acest lucru sa ma opreasca sa gasesc mijloace potrivite si rapide de a comunica cu bucurestenii interesati de soarta orasului in care locuiesc.

                                  

As vrea sa vorbim despre problemele voastre concrete (birocratia primariei, problemele din zona de cultura, educatie, sanatate si alimentatie publica, printre altele) si despre proiectele pe care le putem face intr-un mandat, in mod rezonabil. Cred că sunt multi oameni care asteapta o astfel de discutie aplicata si, cu ajutorul vostru, ar putea ajunge la ei la modul cel mai transparent.

 

Te astept asadar cu cat mai multe intrebari! „

 

Despre Nicusor Dan puteti citi mai mult aici: https://www.nicusordan.ro/cine-sunt/

Programul acestuia pentru Primaria Bucuresti il gasiti aici: https://www.nicusordan.ro/program/

 

Cititi si apoi va rog, trimiteti-ne intrebarile si sugestiile voastre. Noi le vom transmite mai departe cu certitudinea ca aceste alegeri sunt momentul in care orasul nostru poate incepe sa faca pasi spre normalitate.