Din 10 Iunie urmeaza fotbal, mult fotbal de calitate. Noi ne-am facut tot felul de planuri atunci cand Romania s-a calificat la campionatul european din Franta, ne-am gandit daca sa mergem acolo, mai ales pentru atmosfera, apoi ne-am razgandit si am zis ca e mai sigur daca ramanem acasa alaturi de copii. In ultima luna am tot dezbatut despre locul in care vom urmari campionatul european de fotbal, cel putin meciurile Romaniei. Am vorbit cu prieteni, am luat in calcul mai multe optiuni dar nici una din ele nu mi-a atras atentia.

In acelasi timp Bogdana ma tot intreba cum ar fi daca i-am duce pe Radu, David si Rebecca pentru cateva zile la Marea Neagra in luna Iunie, inainte sa se termine scoala. David si mai ales Radu ne-au tot intrebat in ultima vreme cum e marea din Romania, ei neaducandu-si aminte decat de cea din Grecia :). Rebecca e la final de clasa a IV-a, cu evaluari, stress si multe ganduri despre cum si ce va fi de la anul, deci o mini surpriza era binevenita pentru toata lumea.

M-am pus pe cautat bineinteles fara a-i spune Bogdanei toate criteriile mele, tinand cont si de faptul ca trebuie sa vad meciurile Romaniei intr-un loc cu o atmosfera cat mai aproape de cea de pe stadion (iar in mintea mea asta trebuia sa se intample in Bucuresti). Am tot cautat locatii si hoteluri, am citit recomandari ale altor parinti pana cand intr-una din zile am dat peste Blaxy.

Blaxy se anunta a fi o locatie atipica pentru Romania. Asa cum puteti citi si pe pagina oficiala, Blaxy este un mini oras copiat dupa resorturile de succes din Antalya. Blaxy se vrea a fi in primul rand o locatie dedicata tuturor ce isi doresc sa se relaxeze si sa se distreze, o locatie pentru familiile cu copii aflata mult mai aproape decat Turcia, Grecia sau Croatia.

Blaxy aduce totodata si un concept relativ nou in Romania, acela de proprietate periodica. O saptamana pe an, platind o singura data, doar la inceput, puteti avea casa dumneavoastra de vacanta la malul marii.

Am citit, mi-a placut si m-am bucurat ca in sfarsit paream sa fi gasit o alternativa. Cautarile mele s-au oprit in momentul in care am ajuns pe website. M-am gandit la cat de fericiti vor fi copiii nostri jucandu-se la piscine sau pe plaja complexului din (de langa) statiunea Neptun. M-am gandit ca o sa ne fie simplu avand totul la indemana in acelasi loc, m-am gandit ca e prima locatie pe care o gasesc si in care putem avea doua camera alaturate care sa comunice, una pentru noi si cealalta pentru copii. Am inceput sa ma uit in calendar, cu gandul bineinteles si la meciurile nationalei Romaniei.

Am ajuns acasa de la birou si am chemat-o pe Bogdana deoparte pentru a-i arata ce am gasit si pentru a o intreba daca i se pare ok. Bogdana a inceput sa zambeasca, si-a luat laptopul si mi-a spus: „vezi ca de pe 10 Iunie pana pe 12 Iunie avem program, mergem in Vunkanta„. Prima mea reactie a fost de surprindere, apoi m-am dezmeticit si i-am spus: cum pe 10 Iunie, atunci joaca Romania in meciul de deschidere al campionatului european?!

Apoi mi-am aruncat ochii catre laptopul Bogdanei si am vazut despre ce era vorba:

  • cazare doua nopti in camera dubla
  • pensiune completa (toate mesele incluse)
  • acces la concert Best of Vunk
  • foc de tabara
  • distractie pentru toata familia
  • bonus – meciul Franta – Romania proiectat pe un ecran amplasat chiar langa piscina

blaxy

Cam asa se potrivesc lucrurile la noi uneori :). Asadar mergem in Vunkanta! Stati pe aproape, adica pe blog, revenim cu un articol ca sa va povestim cum a fost. Si daca vreti sa mergeti impreuna cu noi sa vedem meciul si sa cantam impreuna cu Vunk, aici gasiti toate informatiile despre ce aveti de facut.

 

sursa foto: www.blaxy.ro