Daca anul trecut eram atleta de zi cu zi, anul acesta nu aveam cum sa lipsesc de la strigarea catalogului, fiindca, evident, fac la fel de mult slalom printre activitatile zilnice. Ba as putea spune ca sunt si mai agitata si mai incarcata, dovada vie ca nu mai scriu cum o faceam odata.

De la toata incarcatura aceasta simt din ce in ce mai des nevoia unor mici „pauze”, mici momente in care sa stau sa imi trag rasuflarea, sa imi reincarc bateriile. Parca gand la gand, noua campanie a celor de la Prigat, au facut si ei acest pas mai departe si se concentreaza pe acele mici (sau mari) momente care ne ajuta pe noi sa ne schimbam starea de spirit si sa mergem mai departe: clipele de #timeout.

Au realizat chiar si-un infografic super simpatic (eu fiind mare fana a infograficelor – atat de fana incat am si-un board pe Pinterest si urmaresc cu pasiune cateva conturi care cu infografice se ocupa). Infograficul il aveti mai jos, eu pot spune ca ma regasesc destul de bine pe acolo. (click pe el si zoom in ca sa il vedeti la dimensiunea originala)

Infografic_Romania are #timeout

Bonus, imaginea campaniei este Dana Rogoz, a carei fana sunt si pe care o citesc de multa vreme si as zice ca arata de-a dreptul fabulos in noul clip (nu ca nu ar fi fabuloasa in rest, insa acum pur si simplu straluceste, si nu e doar de la rochie!):

Citind rolurile pe care le indeplineste Dana si cu care jongleaza zi de zi, mama, sotie, designer, actrita, blogger si antreprenor si gandindu-ma si la ale mele (let’s keep things clear, eu cel putin sunt tare fericita si multumita ca nu-s persoana publica, acesta este un rol care m-ar epuiza pana peste poate!) am realizat ca rareori chiar reusesc sa imi iau pauzele de care am nevoie intr-o zi. De fapt zilele mele sunt ca un carusel, cu o gramada de to do-uri, care de care mai diverse, cu multe „surprize” neplanificate (copiii sunt specialisti la categoria „neprevazut” si cum eu am trei nu ma plictisesc deloc!) si de cele mai multe ori nici nu stiu cand a trecut ziua si trebuie sa ma pregatesc pentru urmatoarea.

Asta e motivul principal pentru care am rezonat cu aceasta campanie, de lansare a noii sticle Prigat, fiindca nu numai ma regasesc in nevoia de a avea mai multe momente de #timeout pe parcursul zilei, dar chiar ii sunt recunoscatoare, ca actioneaza ca un reminder zgomotos: „Hello, gorgeous, acum e cazul sa iti iei un moment de timeout”.

Asa ca, cel putin in perioada urmatoare (repetitia este mama invataturii) voi exersa din plin cum sta treaba cu momentele de #timeout :) Cine stie, poate daca practic cu indeajuns de multa constiinciozitate, chiar reusesc sa imi iau toate pauzele de care am nevoie!

Si intr-un moment de pauza o sa imi fac si eu un infografic. Sa vad cat de bine se potriveste cu infograficul inspirat si inspirational al Lianei

Pana atunci, va las cu un mic colaj, trei fotografii facute in ultima saptamana #desus, toate trei minuscule momente de #timeout autentic. Fiindca nu conteaza neaparat cantitatea, cat calitatea momentelor.

Image-1