Azi implinesc 39 de ani si nu vreau sa vorbesc nici despre cum ma simt sau cum nu ma simt, daca sunt multi ani sau putini, daca ii traiesc mai constient sau mai putin constient, daca am tot ce imi doresc sau nu, etc.

Vreau sa va rog ceva.

Ca o persoana nascuta vara, nu prea am avut parte de foarte multe petreceri. Cel putin pana la 18-20 de ani ziua mea cadea mereu in vacantele scolare, toata lumea era plecata pe la bunici, pe la mare, pe la munte, asa ca mai mereu m-am sarbatorit in cadru retrans. La fel si cu cadourile. Nu am primit extraordinar de multe, insa mi le amintesc pe aproape toate si unele au un loc in inima mea foarte bine stabilit. Deci, nu-s obisnuita sa primesc cadouri, desi poate, cred ca nu mi-ar displacea :)

Anul asta mi-as dori sa primesc niste cadouri de la voi. De fapt nu sa le primesc eu efectiv, ci niste oameni care ar avea o foarte mare nevoie de ele.

Astfel, daca am facut vreun lucru bun vreodata pentru voi, daca macar o data v-am facut sa va simtiti mai bine, cu un cuvant scris sau altfel, m-as bucura ca acest gest sa se intoarca sub forma unei donatii, oricat de mici (stiti, v-am spus de multe ori ca picatura cu picatura se aduna un ocean), pentru Asociatia Invingem Autismul. Printre copiii care sunt in atentia asociatiei se afla si Kiti, o fetita minunata si cu totul deosebita, care mai are doi frati, Horia si Felix si si-au sarbatorit si ei zilele de nastere ieri si alaltaieri (Felix a implinit 10 ani pe 23 iulie, Horia a implinit 17 ani pe 24 iulie).

Ii cunosc de multa vreme (mai mult virtual, dar si real-life), o cunosc si o admir pe mama lor, care este una din acele femei puternice si fenomenale in fata carora ramai fara cuvinte, tocmai de aceea rugamintea mea este mai mult decat potrivita.

Si dau eu insami startul cu o donatie (pana la urma cele mai misto cadouri sunt cele pe care ti le faci singura!).

Detalii despre cum puteti dona aveti pe Galantom.

Mihaela, sa iti traiasca cei doi lei sarbatoriti zilele trecute, dar si pisicuta!

Dear all, va multumesc in avans pentru fiecare gest de pretuire pe care il veti face, donand oricat de putin. Oricat de putin, va jur, conteaza.

Altfel, la multi ani mie, ce pot sa mai spun? :)