Am senzatia ca asistam la un nou trend dus la extrem. Stiu ca e moda cu colaborarile, sunt o gramada de colaborari super mega misto (Melissa cu Westwood, Adidas cu Raf Simmons, Adidas cu Stella McCartney, de fapt Adidas sunt campionii la colaborari, asa au si ajuns sa le sufle-n ceafa celor de la Nike in State), insa unele intrec orice masura a ridicolului. Cum ar fi noii Crocs cu care au aparut modelele pe catwalk – la  prezentarea lui Christopher Kane. Niste uratenii, cacanii cu niste pietre aruncate pe ici si pe colo. Horror. Si pacat, deoarece colectia mi-a placut mult, mult de tot. O puteti vedea aici.

 

Sau cum ar fi strutocamila dintre Teva si UGG.

Priviti mai jos, colectia este deja disponibila online, evident, „ieftina” ca braga. Daca sandalele le mai inteleg, cele kaki chiar imi plac, pe cele inalte, sa ma ierte Dumnezeu, nu le pricep deloc sensul si rostul in lume, zici ca e o orteza mai fashion. Si de ce ai vrea sa iesi cu orteza pe strada la plimbare, zi de zi?!?

„A striking mashup of two icons, the Teva x UGG® hybrid combines classic Teva Universal Strap design with the UGG® brand’s luxurious sheepskin and innovative UGGpure™ wool to create something that is familiar, yet remarkably different. A neoprene upper with plush sheepskin lining is both sporty and luxurious, and gore straps on the shaft make for an easy on/off transition. The addition of Teva’s Hurricane XLT outsole and a microfiber topsole make for a product that is as comfortable and versatile as it is head-turning.”

Ati inteles, da?

Ortezele cu talpa  costa 225 de dolari, sandalele „doar” 175 de dolari. Ortezele sunt disponibile in varianta alb, negru si gri, sandalele in alb, negru si kaki. Banuiesc ca varianta alba este pentru acele zile in care a nins ca in povesti si tu abia ti-ai facut pedichiura si trebuie musai musai sa o arati la lume. Colectia intreaga: aici.

Se pare ca si celor de la Mashable le place mult noua colectie.

Eu ma duc sa imi bag ugg-ii in sandalele mele Teva. Gizas, suna a injuratura, zau.