Daca unii asteapta cu nerabdare mare Black Friday pentru a-si lua un nou televizor sau vreun laptop, eu anul acesta, recunosc spasita ca astept ca si cand Black Friday-ul de la ZOOT. Mi-au cazut cu tronc, am devenit cumva dependenta de ei, si aproape ca nu trece o saptamana fara sa comand ceva, macar un produs mic-mic de la ei.

Nu mai departe de saptamana trecuta au aniversat un an de cand s-au lansat in Romania, ocazie cu care au facut cinste cu 20% reducere la tot ceea ce a fost pe site, si uite asa am reusit sa imi iau slabiciunile mele, niste Conversi din editia Missoni, la pretul fabulos de 164 de lei.

Fiindca deja erau redusi de la 409,9 la 205, iar cei 20% s-au aplicat peste reducerea initiala. Ca asa e frumos, nu? Tot asa le-am gasit baietilor niste bermude super simpatice, reduse unele de la 159 la 80 si ulterior la 64 de lei iar celelalte de la 195 la 95 si ulterior la 76, si tot pentru mine un tricou Tom Joule, redus de la 205 la 102 si ulterior la 84.

Screenshot din comanda mea

 

Insa asta a fost abia incalzirea ☺.

Fiindca de joi seara , mai exact din 17 noiembrie si pana duminica, 20 noiembrie la sfarsitul zilei, cei de la ZOOT au decis ca ei vor sa fie altfel decat restul lumii si au conchis ca cel mai bine e ca clientii sa isi faca singuri preturile de Black Friday ☺

Cu alte cuvinte, preturile produselor raman aceleasi insa noi, clientii primim puterea. Si mai pe intelese, vom primi vouchere pe care sa le aplicam produselor pe care ni le dorim cu adevarat. Fiindca, nu-i asa, de ce oare sa cumparam niste produse aiurea in tramvai, doar pentru ca le-am gasit la un Black Friday reduse cu 90% si dupa aia nu le purtam niciodata.

In felul asta totul devine mult mai simplu: iti cumperi cu un discount substantial doar ceea ce iti place/crezi ca ti se potriveste.

In total vor fi peste 1500 de produse impartite in 4 colectii speciale de Black Friday cu produse pentru femei, barbati, kids si home&deco care vor primi voucher de 40% reducere. Procentul de discount se va aplica chiar daca produsul apare cu pret deja redus sau nu. Deci cei 40% vor fi extra in situatia in care produsul respectiv apare deja redus in site.

Pentru orice alt produs din site vom avea un voucher de 25% reducere. La fel ca si in celalalt caz, procentul de discount se va aplica chiar daca produsul apare cu pret deja redus sau nu. Deci cei 25% vor fi extra in situatia in care produsul respectiv apare deja redus in site.

Atentie! Voucherele sunt valabile doar pentru comenzile plasate in perioada 17.11 seara – 20.11, ora 23:59.

Pe ce sa stati cu ochii?

Eu v-as recomanda in primul rand ceva de sezon, fiindca au si inceput sa cada primii fulgi de zapada, si anume: gecile de la Brakeburn care arata absolut demential si cu reducere, chiar si cea de 25% ar fi o investitie mai mult de cat profitabila! Le gasiti aici, pe roz si aici, pe bleumarin

Sandalele Steve Madden – sunt cele pe care le-am probat si eu, m-am si fotografiat cu ele acum o luna jumate, inca mai exista masura 38, dar si 39. A nu se rata!

Ar mai fi kimonourile de la Lavand – care au deja niste reduceri substantiale (nu ca cele de mai sus nu ar avea ☺) – cel pe roz  si acesta pe alb

Ca un pont, va recomand cu caldura sa folositi filtrul “cea mai mare reducere” indiferent ca va aflati pe categoriile de produse, sau va aflati pe pagina vreunul brand, fiindca va afiseaza din start produsele care au cele mai mari reduceri. Aveti grija ca produsele sunt rezervate pentru voi doar 30 de minute si in cazul in care aveti dubii in privinta masurii, folositi-va de avantajul de a mai putea comanda inca o masura, fara niciun cost suplimentar. Cumva, cei de la ZOOT isi asuma in mod constient faptul ca la orice comanda pot avea cel putin un retur, daca clientul comanda doua masuri din acelasi produs si chiar sunt ok cu asta.

De fapt sistemul acesta m-a cucerit pe mine inca de la inceput, si este sistemul care pana la urma te face sa revii iar si iar.

Chiar daca va expira rezervarile, sa stiti ca produsele nu va dispar din cos, doar in cazul in care s-a epuizat stocul la produsele respective. Daca nu s-a epuizat, cosul vostru ramane intact bine mersi pana va decideti voi sa il goliti intr-un sens sau altul. La fel de bine puteti folosi si lista cu dorinte, in care va puteti adauga produsele pe care doriti sa le urmariti in cele trei zile de reduceri.

Deci, acestea fiind spuse, cred ca e timpul sa ne pregatim degetele pentru cumparaturi ☺ si sa ne facem incalzirea cu niste “adauga in cos”!

Cumparaturi cu cap va doresc! Si nu uitati: probati, marimea chiar conteaza!

PS: aici si aici aveti produsele vedeta :)