Acum ceva vreme va povesteam despre anumite schimbari pe care am decis sa le fac. Totul a pornit de la faptul ca simteam mental nevoia de a modifica ceva in ceea ce priveste forma mea, iar din punct de vedere fizic, pentru ca ma reapucasem de alergat dupa o pauza de vreo doua luni, stiam ca trebuie sa scap de cateva kilograme pentru a ma simti ok atunci cand alergam 5, 10, 15 km sau dupa concursurile la care imi propusesem sa alerg.

Dupa ce am tot cautat variante in stanga si dreapta, am discutat cu diversi cunoscuti si prieteni, intr-un final m-am decis si am ales Revvolution. Acum, dupa aproape 4 luni de program, pot sa spun ca programul Revvolution este probabil cea mai buna alegere pe care am facut-o pentru mine in ultimii multi ani. Pana sa incep antrenamentele, nu am crezut vreodata ca un program de fitness si sport te poate face efectiv sa-ti schimbi modul de viata intr-un timp foarte scurt si probabil cel mai important, te face sa te simti efectiv alt om.

La mine, pe langa cele 12 kg  (pana acum) date jos s-au intamplat si niste alte lucruri la care nu ma gandisem pana atunci. Am sa incerc sa le enumar in ordinea in care eu le-am simtit.

In primul rand am invatat sa mananc altfel. Acest „altfel” este o combinatie intre mancatul sanatos si mancatul ordonat si intr-un fel calculat, dar fara a te infometa in nici un moment. Nici inainte la noi in familie nu se mancau lucruri nesanatoase, dar la Revvolution am invatat sa mananc ordonat, regulat si sa respect tipul fiecarui aliment si ce poate aduce el in plus sau in minus organismului.

Al doilea lucru interesant a fost acela ca am inceput sa alerg mai usor si mai repede ca pana in acel moment. Am scos un timp la care nu ma asteptam la semi maratonul Bucuresti, iar duminica am alergat la semi maratonul din padurea Baneasa si l-am simtit ca si cum as fi alergat maxim 10 km. Nu am simtit absolut nimic care sa ma deranjeze sau care sa ma faca sa ma opresc, nu am simtit oboseala, pur si simplu am alergat 21 km si atat. M-am oprit inainte cu vreo 200 metri de linia de finish ca sa o astept pe Bogdana. Am asteptat-o aproape 15 minute. De obicei, pana acum, pe ultimii 2 -3 km trageam de mine rau ca sa ma pot tine dupa Bogdana. A fost primul nostru semi maraton trail (pe teren accidentat, nu pe asfalt).

La inceput am pus totul pe seama faptului ca am pierdut in greutate si clar, una e altfel sa alergi cu 5-10 sau 12 kilograme in minus, dar cu siguranta e mai mult decat atat. Conditia mea fizica e cu totul alta iar tonusul general s-a schimbat in bine.

Al treilea lucru pe care l-am simtit pe propria piele, dar mai ales in buzunar a fost acela ca a trebuit sa imi schimb partial garderoba. La blugi si pantaloni am trecut de la 34 (uneori chiar 36) la 32 – 31 si pot spune ca pentru blugi si acum o problema cu marimea. Cu aceasta ocazie mi-am achizitionat, la indemnul Bogdanei si prima pereche din viata mea de blugi tip slim fit :).

Am mai achizitionat cateva tricouri si mi-am dat seama ca mai am doar vreo 3 camasi care sa nu stea pe mine ca pe gard. Cea mai funny intamplare a fost in vacanta pe care am petrecut-o la ocean, soare si mare departare la inceputul lui Decembrie. Mi-am dat seama ca toti pantalonii mei de plaja si baie vin extrem de ciudat pe mine si unii din ei nu stau pe mine nici daca strang siretul la maxim. Noroc ca la hotel exista un magazin de unde mi-am achizitionat o pereche de pantaloni de baie cu Pac Man si masura M. Eu am cerut L, dar doamna de la magazin mi-a spus sa incerc cu incredere M pentru ca imi vor veni bine cu siguranta.

Un ultim lucru ar fi acela ca mi-au aparut muschi in niste locuri in care nu imi aduc aminte sa fi avut vreunii vreodata. Nu va arat poze, trebuie sa ma credeti pe cuvant. :)

REVVOLUTION are la baza mii de ore de masuratori si planuri personalizate de nutritie si workout, antrenamente hiper-intense, seminarii croite dupa chipul si asemanarea fiecarui participant, precum și cele mai noi și performante tehnologii din lume la ora actuală. Revvolution inseamna rezultatele extraordinare, diversitatea exercitiilor, diferentierea exercitiilor in functie de rezistenta la efort, antrenorii prietenosi, implicarea antrenorilor, comunitatea unita, ajutorul nelimitat, super atmosfera in timpul antrenamentelor, atitudinea pozitivă

Rezultatul: un program cu o rata de succes de peste 90%.

Cateva miscari din antrenamentul meu de azi! :)

Posted by Valentin Vasile on 13 Decembrie 2016

Revvolution inseamna Valentin Vasile si echipa lui de experti, toti oameni super misto si mai ales super implicati si extrem de atenti cu ceea ce fac zi de zi.

Noi ne-am propus sa continuam sa mergem cat putem de mult la antrenamentele Revvolution. Vom lipsi doar atunci cand vom fi plecati din Bucuresti. Si cum anul acesta ne petrecem Craciunul acasa vom profita de faptul ca pentru prima oara Revvolutia continua si de sarbatori.

Editia Speciala de Sarbatori Revvolution se va desfasura intre 20 decembrie și 6 ianuarie (interval 20-23 Decembrie 2016, 27-30 Decembrie 2016, 3-6 Ianuarie 2017 cu doua clase de la orele 18:00-19:00 și de la 19:00-20:00) si inseamna 3 saptamani și 12 antrenamente de Metamorefit, Circuit, Integrity și Body Workout.  Inscrierile le puteti face pe adresa sales@revvolution.ro. Tot acolo puteti pune intrebari despre orice altceva vreti sa aflati despre Revvolution, cat costa o editie, care sunt beneficiile.

Eu va garantez ca merita sa incercati si ca veti fi uimiti de rezultate!