Acum doua veri mi-am cumparat cea mai misto geaca de snowboard si o luna mai tarziu am gasit si pantalonii perfecti sa se potriveasca la ea. Toate la vreo 60% reducere. Si daca vara imi cumpar echipament de iarna, evident ca iarna mai cumpar ba cate-un costum de baie, ba cate o rochie vaporoasa, ca asa e normal, nu, sa respectam zicala cu vara sanie si iarna car, adaptata la frivolitatile femeiesti, deh….

Anyway, nu despre comportamentul meu destul de bizar voiam sa va vorbesc, cat despre faptul ca e momentul sa imi fac cumparaturile pentru zilele calde, iar  la Happy Friday sunt reduceri la toata colectia de vara.

Si nu, nu este articol publicitar, martora imi este Irina, mama lui Happy Friday. Atata doar ca simt nevoia sa fac un material special pentru reducerile ei si nu pentru ale altora, fiindca mie brandul asta dar mai ales femeia din spatele lui mi-a intrat la inima si nu mi-a mai iesit. Fiindca stiu cat risca la fiecare colectie, cat suflet depune, cat investeste (si material dar si emotional) si cata munca este in fiecare produs. Si ca prefer la orice ora un produs realizat de ea, sau de o Antoaneta de la Chic Victim, sau de o Mihaela Glavan sau de o Andreea Badala, sau de o Ioana Ciolacu, chit ca poate costa mai mult decat zece alte produse la un loc de serie. Nu zic ca ele sunt za shit si ca restul, alde Zara, Inditex sau Reserved si care or mai fi, sunt de cacao si sa cumparati numai de la ele. Zic doar ca eu prefer unul 100% made in Ro (o sa o pun pe Irina sa povesteasca intr-un comentariu la articolul asta cum sta treaba cu elasticul acela lat de la fustele de dantela).

Asa ca, daca vreti ceva-altceva, uitati-va la Happy Friday zilele acestea pe site.

Recomandarile mele ar fi:

Fuste:        Out of the way      

       Wild light      

       Another brick in the wall      

Rochii:

       Aurora dress      

       Dynamic cut      

       Vanilla ice      

dar mai ales        Smooth Game      , cea de pe mine, din poza de mai jos :)

hugs&kisses