Sunt aproape noua ani de cand scriem pe blogul acesta si unul din lucrurile pe care mi le-am dorit inca de cand blogul era mic a fost ca el sa aiba o identitate si un logo. Pana acum am improvizat cu un desen al Rebeccai, facut acum vreo sase ani de zile, cand abia se nascuse Raducu si intr-un moment de inspiratie, a desenat tot tribul nostru, cu tot cu bunici si cu bona noastra de la vremea aceea.

Spuneam ca nu am reusit sa imi fac timp pentru a crea o identitate pentru blog, nici la inceput, nici mai tarziu, mereu am tot amanat momentul, la un moment dat ajunsese ultimul pe lista prioritatilor, incat uneori ma mai intrebam ce sens mai are sa ma mai gandesc la vreun logo. Cu toate astea, intr-un final am izbandit, dar nu singuri, ci impreuna cu unica persoana din lumea asta pe care o consideram potrivita in a pune pe hartia virtuala gandurile si dorintele mele: Alina de la Crazy Designs.

Pe Alina am cunoscut-o acum sase ani, in campania lui Bibi, a fost una din cele fara de care nu as fi reusit sa fac fata acelei campanii. Alina nu a zis nu nici doi trei ani mai tarziu, cand am avut nevoie de materiale vizuale pentru alte campanii si de fiecare data s-a implicat cu inima deschisa si a dat ce a avut ea mai bun la momentul respectiv.

Alina ne citeste, ne cunoaste, cu Alina am ras si am plans de-a lungul timpului (chiar daca mai mult virtual, data fiind distanta fizica dintre noi). Efectiv nu aveam cum sa ii dau altcuiva sarcina de a crea, dupa atata amar de vreme identitatea vizuala a site-ului nostru.

Ce a iesit, aveti in imaginea de mai jos. Ne aveti pe noi (nu suntem chiar toti deoarece lipsesc cateii, insa ar fi fost o aglomerare prea mare de elemente), cu detalii fine, inteligente, dar in acelasi timp jucause, cele mai multe dintre ele fiind ideile Alinei care, asa cum ma asteptam, ne-a „vazut” exact asa cum suntem noi.

Nici sloganul nu a fost scutit de analize si rasturnari de situatii si dupa foarte multe iteratii, am ramas cu acest „exploram impreuna”, fiindca ni s-a parut a fi cel mai potrivit pentru noi si stilul nostru de viata. La acest capitol trebuie sa ii multumesc lui Radu, fiindca in una din variantele sale de slogan am gasit formula si am avut acel „AHA!” moment.

A durat mult de tot sa fie gata, insa totul a iesit exact asa cum mi-am dorit si fara doar si poate, a meritat toata asteptarea!

Pe Alina o gasiti pe Crazy Designs. Este exact asa: creativa, jucausa, cu o mare doza de umor si un strop (mai mult) crazy.

Eu mai multe nu pot sa spun despre noua noastra imagine, cuvintele imi vin cam greu, sunt doar tare fericita :)