Saptamana trecuta am ajuns si eu, dupa mai bine de jumatate de an, pe Magheru. Chiar in buricul targului, unde mai nou, LIDL a deschis un pop-up store, cu ocazia lansarii colectiei Esmara by Heidi Klum.

Nu m-am dus cu niste asteptari foarte mari, chiar daca sunt fana LIDL si sunt purtatoare de produse marca Esmara. Colectia m-a surprins si m-a surprins in bine. Este o colectie interesanta, bine gandita, cu produse de calitate la niste preturi mai mult decat decente, ceea ce o face extrem de accesibila din acest punct de vedere.

Dupa cum ziceam imi place cum a fost gandita colectia, cu combinatii de animal print, albastru cobalt, alb si negru, rochii de dantela neagra, cu niste scurte de piele intoarsa super-super faine, la doar 299 lei, geci bomber din paiete, la 79,99 lei cu incaltaminte sport din piele 100% (interior si exterior) la 99,99 de lei si niste stilettos foarte cool, tot din piele 100% la 119 lei.

Pantofii merita, au calapodul extrem de comod, iar cei cu animal print sunt un „kinky addition” si vor intoarce toate privirile. Si nu, nu sunt deloc, asa cum v-ati astepta (si cum m-am asteptat si eu, ca sa fiu sincera pana la capat), desuete, de prost gust sau vulgare. Dovada o aveti in poza de mai jos. Desi nu ma imbrac niciodata in dantela sau in animal print, tocmai din motivele enuntate mai sus, de data asta am iesit in afara zonei de confort si mi-am pus exact combinatia asta. Voi decideti cum arat si cum arata :)

Colectia este deja in magazine, banuiesc ca ati apucat sa o vedeti daca nu pe toata macar cateva articole din ea. Daca nu si nu, pana pe 1 octombrie mai aveti sansa de a o vedea in plin centru, pe Magheru, nr 1, la parterul cladirii Magheru One. Magazinul este deschis intre 8:00 si 22:00 de luni pana duminica inclusiv.

Va las la final cu un colaj de fotografii de la eveniment.