Pe 4 noiembrie ma reintorc si eu, dupa vreo doi ani de zile in lumea atat de misto a targurilor de obiecte vestimentare, accesorii, incaltaminte si multe alte chilipiruri, in calitate de expozant la Love Yard Sale. Si nu oricum, fiindca este vorba de o editie aniversara, la fix trei ani distanta de cand a luat nastere acest eveniment.

Laura Bucur, cea care a pus bazele conceptului s-a gandit ca ar fi frumos ca la aceasta editie de sarbatoare sa participe ca expozante cat mai multe bloggerite :) asa ca, eu cred ca sunt intrunite toate premisele pentru ca aceasta editie sa fie una de pomina, in care puteti sa veniti si sa stati de vorba face to face cu noi toate, si pe langa asta sa gasiti si niste adevarate chilipiruri.

In afara de mine si-au mai anuntat prezenta pana in acest moment: Ada Chindea, Travel with Carina, Sunday Morning, Irina Street Fashion, Mama pe Toc si alte nume vor mai aparea pe masura ce ne apropiem de eveniment. Pe o parte din ele recunosc ca nu le stiu, insa tocmai asta mi se pare a fi farmecul mare, ca inclusiv eu voi cunoaste oameni noi :)

Locul ales pentru aceasta editie este Copper’s Pub, un loc in care imi doresc de multa vreme sa ajung, dar nu reusesc. Mai jos aveti cateva din bunataturile cu care puteti fi servite daca le treceti pragul :) Spatiul este ultracentral, pe Hristo Botev la nr 25, sunt locuri de parcare in zona, e la doi pasi de Universitate si e accesibil cam din orice zona a Bucurestiului.

Nu va arat inca ce voi aduce eu, din simplul motiv ca inca nu am apucat sa le fotografiez, insa voi avea, printre altele,  niste pantofi rosii din piele, de la French Connection, o rochie Desigual, un mantou din in de la H&M din colectia Premium Collection, nepurtat, cu etichetele pe el si multe altele. Insa va las cu cateva imagini de la editiile trecute ale evenimentului, ca sa vedeti ca veti gasi cu siguranta cel putin o comoara de luat acasa :)

Detalii complete despre eveniment aveti pe pagina de facebook: Love Yard Sale.

Ne vedem? :)