Despre programul Revvolution si cat de mult ne-au “prins” si ne-au schimbat pe noi antrenamentele de acolo si tot ceea ce am invatat la Revvolution, am scris de mai multe ori. Suntem inscrisi in program de peste un an, mai exact un an si 4 luni, deci Revvolution face parte acum din viata noastra, de fapt mai corect ar fi sa spun ca Revvolution ne-a schimbat stilul de viata.

Pe langa forma fizica care s-a imbunatatit considerabil, la mine unul cel putin, s-a schimbat semnificativ si forma de cozonac impletit pe care o aveam atunci cand eram posesorul a peste 10 kg in plus fata de cate am acum.

Totusi, cea mai mare si cea mai vizibila schimbare la nivelul intregii noastre familii este cea legata de alimentatie. Daca pana sa ajungem la Revvolution alimentatia sanatoasa era un lucru pe care il aplicam, insa fara o baza stiintifica, acum principiile mancatului sanatos sunt aplicate in mod organizat.

Pe langa mersul la antrenamente, sport facem toti, alergam, inotam, schiem, cat de mult ne permite timpul. Din 15 Ianuarie insa vom mai adauga ceva la programul nostru sportiv “in familie”.

Valentin Vasile, creatorul programului Revvolution, ne-a facut o surpriza la finalul anului care tocmai a trecut si ne-a anuntat ca pregateste programul Revvolution Kids, special conceput pentru copii cu varste intre 5 si 14 ani.

Programul va contine 8 antrenamente, cate doua pe saptamana, evaluari initiale si finale pentru fiecare participant si un plan alimentar personalizat conceput de un nutritionist.

Toate antrenamentele vor fi sustinute doar de catre Valentin Vasile, vor fi distractive si vor cuprinde jocuri active ce ii vor ajuta pe copii sa isi consume energia intr-un mod productiv, sa isi dezvolte cat mai mult calitatile mortice in functie de varsta fiecaruia, dar si sa invete ce inseamna un stil de viata sanatos.

Mai multe detalii despre program gasiti fie pe site-ul Revvolution fie pe facebook. Pe noi o sa ne gasiti de acum inainte si Martea si Vinerea de la ora 18.30 la antrenamente :)