Acum sapte ani pe vremea asta imi asteptam cuminte randul la TI sa intru la cea de a treia cezariana si sa fac cunostinta odata cu cel care salasluia in burta mea si care imi zapacise ultimele luni de viata. Sarcina nu a fost cu complicatii, insa nu cred ca mai rezistam mult. A fost o adevarata cursa de rezistenta pentru mine, inca am fiori cand imi amintesc, atat de cumplite au fost senzatiile de rau care m-au insotit toata sarcina, 24/24, dar si refluxul care nu m-a lasat sa dorm mai mult de 3-4 ore pe noapte in ultimele opt saptamani de sarcina. Imi amintesc cum in ultimele saptamani stateam in pat noaptea, cocotata pe cate cinci perne si ma rugam sa mai rezist o zi, doua, trei, o saptamana. Imi amintesc cum adormeam pe la 4 dimineata, epuizata fizic si psihic. Imi amintesc cum, ani dupa aceea, la fiecare gluma pe care o auzeam cu „pe cand inca unul?”, mie-mi venea direct in gat tot raul resimtit in aceasta ultima sarcina.

Restul este istorie deja. A fost cea mai „usoara” cezariana, fara niciun fel de surprize, in urma careia a aparut el, Radu. Care azi implineste sapte ani. Sapte ani care nu stiu unde au fugit, fiindca cu tot greul si cu toate provocarile, parca au trecut intr-o fractiune de clipa.

Fractiune de secunda si totusi, iata ca mezinul nostru nu prea mai este nici „bebe” (asa cum era alintat pana acum cativa ani) si nu mai este nici prichindel. Este un baietel in toata regula, cu o personalitate foarte puternica, pe care nu ezita sa o arate de fiecare data cand este nevoie. Este cel mai asertiv si empatic, cel mai vocal din toata familia, dar in acelasi timp cu un simt al proprietatii putin cam exagerat (pe mine uneori ma scoate din sarite cu asta). Este prietenos, deschis si extrem de sincer si cel mai mult ma impresioneaza relatia pe care o are  cu cateii (in mod special, desi are afinitate pentru orice vietate), fiindca dincolo de a-i iubi pe ai nostri, pe Nor, Luna si Roy, se ataseaza de tot cainii cu care intra in contact si se ataseaza la modul autentic.

La multi ani, puiule!

Fotografia este facuta de Cristian Sutu, in toamna lui 2012.