35 de saptamani batute pe muchie cu cel de-al treilea balon. In aceasta saptamana am inregistrat cel mai spectaculos salt la circumferinta abdominala, pana la 107 cm. Deci suntem rotunzi ca doua sfere. Si eu si Foila. Foila pentru ca desi nu mai loveste cum o facea, are un stil de a se foi si de a se imbarliga prin burta, de ma termina. In continuare imi trage niste suturi foarte plasate spre inima si spre plamani, incat ma lasa fara aer, iar inima o ia razna din senin. Norocul meu ca intre el si cele doua organe vitale este plasata placenta care la cei aproape 5 cm grosime are rol de amortizor, ca altfel cred ca o incurcam.

Aproape 68 de kile. Eu, adica. Binisor zic eu, ca am luat pana acum 14-15 kile. Insomniile au revenit, arsurile nu mai zic. De la Craciun incoace (dar fara legatura) am inceput sa ma umflu ca un balon, si a trebuit cu mare parere de rau sa renunt la verigheta si cele doua inele pe care le purtam la maini.

Ne-am pregatit de venirea micului Popescu, si i-am cumparat toate cele de trebuinta, saptamana asta urmand sa ma apuc si de bagajul meu. Cu toate astea, nu pot spune ca i-am luat chiar tot, pentru ca am ajuns amandoi la exasperare, cautand body suit pentru iarna, si am terminat prin a cumpara un plic de la Benetton. Ca sa fiu mai explicita am cautat prin aproape toate magazinele, nu am gasit nicaieri un body suit pentru baietei. Toate erau de la 3 sau de la 6 luni in sus (alea care erau), in rest, pentru fetite era plin. Si as fi luat si alb si mov daca as fi gasit, insa, nu, nici vorba. Alea de fetite erau toate roz, sau albe cu floricele roz. Si ma umplu de nervi, ca mothercare nu mai livreaza si in afara UK, ca i-as fi luat de acolo o gramada si asta la niste preturi muuuult mai mici decat cele de aici. Ca sa dau un exemplu, pe chestia asta am dat 205 RON, in timp ce pe Mothercare.co.uk o gasesc la faimoasa suma de 15 lire, redusa de la 20 de lire. Dar asta e deja binecunoscut, ca la noi totul e mult mai scump decat in restul tarilor (alea cu care ne comparam cand e vorba de drepturi si vai, Doamne! suntem cei mai norocosi la cate beneficii avem noi, fata de amaratii de ei). Chiar asa, era cineva care aducea de la Mothercare, mai stiti voi cine?

Cam atat pana acum. Revenim cu info noi dupa echografia de miercuri, aia in care verificam iar fluxurile. Altfel, teoretic de azi in doua saptamani, adica pe 17 ianuarie suntem programati sa il vedem pentru prima data live pe Raducu. Daca si la urmatoarea echografie ies toate cifrele bine, mai amanam prima intalnire cu Raducu pentru 21 ianuarie, ca sa mai prindem puteri in burtica si sa prindem si ziua lui Chiti acasa.

Deci suntem in linie dreapta si vedem deja linia de finish :)