…. cea mai faina colaborare pe care o am de cand sunt prezenta in blogosfera de parenting.

Am zis de nenumarate ori ca blogul mi-a adus un enorm beneficiu: am cunoscut atat de multi oameni frumosi, am realizat alaturi de ei lucruri uneori miraculoase incat cu greu mi-as fi putut imagina un astfel de outcome in urma cu patru ani si jumatate cand am scris prima postare. Si pentru asta sunt zilnic recunoscatoare.

Urania Cremene se numara printre cei mentionati mai sus, si de la prima intalnire avuta cu ea am realizat ca este unul dintre acei oameni cu totul si cu totul speciali, care iti aduc o stare de bine de fiecare data cand te intalnesti cu ei.

Eh, sunt tare mandra sa va anunt ca incepand de saptamana viitoare, Urania va scrie la noi pe blog, o data pe saptamana articole pe teme de parenting. Eu va sfatuiesc sa le vanati, sa le urmariti cu sufletul la gura si sa le cititi pe indelete, caci sunt extrem de utile, vor raspunde la nevoi si probleme specifice pe care le intalnim in relatia de zi cu zi cu copiii nostri.

Din propria mea experienta, de opt ani incoace, singurul lucru care este cert este ca nimic nu e batut in cuie si mereu avem de invatat ceva nou.Cum sa fim mai buni, mai empatici, mai intelegatori, cum sa comunicam mai eficient, cum sa punem limite fara sa fim autoritari, cum sa disciplinam fara sa pedepsim si lista poate continua la nesfarsit.

Despre Urania puteti citi pe Parents Masterclass, si acolo veti gasi deja cateva articole pe teme de parenting si educatie, care va vor tine cu siguranta ocupati pana la primul ei articol aici pe blog.

Nu ma lungesc mai mult, este un mare castig faptul ca vom beneficia cu totii de experienta si expertiza ei, aici, eu sunt super-mega fericita ca am cunoscut-o si mai ales ca vom colabora in acest fel! Yeeey!