Astept cu nerabdare vernisajul, mai ales ca in lista de mai jos am descoperit o multime de nume dragi mie :) si ma bucur ca exista branduri care respecta si sustin munca designerilor autohtoni, care de cele mai multe ori sunt considerati ca fiind „neproductivi pentru societate” – really, am auzit-o si pe asta! Comunicatul mai jos, eu va tin la curent cu vernisajul, pana atunci urmariti-i pe cei cinci bloggeri care vor fi pe urmele celor zece!

„Faimos pentru categoria de parfumuri, cu un portofoliul de 200 de nume, AVON a selectat pentru Inspiration Challenge 2014 aromele reprezentative din această toamnă: Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush (acestea din urmă vor fi lansate la sfârșitul sezonului). Aceste parfumuri sunt sursa de inspirație pentru cele zece lucrări, care în acest moment sunt deja în lucru.

Vizual_Inspiration Challenge

Categoriile și designerii implicați sunt:

 

Design Vestimentar: Ioana Ciolacu și Mihai Dan Zarug

Design de produs: Mădălina Teler și Liliana Stoica

Bijuterie: Carla Szabo și Alexandra Ungurelu

Fotografie: Cătălin Georgescu și Cristian Vasile

Ilustrație: Mădălina Andronic și Ioana Șopov

Munca artiștilor este documentată de 5 bloggeri reprezentativi pentru fiecare categorie, care vor comunica la momentul potrivit câteva indicii despre ceea ce urmează să vedem: Maurice Munteanu – design vestimentar; Sânziana Pop – design de produs; Noemi Meilman – bijuterie; Dragoș Asaftei – fotografie; Designist.ro – ilustrație. Creațiile vor fi dezvăluite publicului larg în luna noiembrie, în cadrul unui vernisaj ale cărui detalii vor fi anunțate curând.