Povesteam zilele trecute ca nu sunt o impatimita a shopping-ului. Ma oboseste mult de tot o raita prin mall, nu iubesc prea tare nici agitatia aferenta, nici galagia care vine la pachet cu aglomeratia.

Drept care, in ultimii ani m-am reorientat fara griji spre mediul online, unde uneori simt ca am “la degetul mic” o lume intreaga, de la carti, la produse (mai) de lux, echipamente, imbracaminte si jucarii pentru copii, cosmetice, si lista poate continua la nesfarsit. Ca sa nu mai zic ca in online nu prea exista bariere sau granite, or la mine aici a fost cea mai mare bucurie, fiindca de cand familia noastra s-a marit, zilele petrecute calatorind s-au micsorat direct proportional, pana au disparut in totalitate.  Nu ma plang, doar fac o constatare.

Tot vorbind de lipsa barierelor, ce poate fi mai fain in materie de cumparaturi decat sa fii in acelasi timp si in Victoria’s Secret si in Yoox, si sa iti gasesti botinele favorite la un pret, hmm, cu cel putin 20% mai mic ca in Romania.

Tot online-ul si tot cardul ne salveaza si cand vine vorba sa facem pe Mos Craciun, fiindca eliminam din ecuatie alergatura, orele pierdute in trafic si cautarile uneori extrem de frustrante printre rafturi si cutii, zeci de magazine dispuse in cele patru zari ale orasului.

Nu am facut intamplator toata aceasta introducere, fiindca toate aceste lucruri pot deveni realitate daca avem la indemana si un card. Nu va “imping” la cheltuieli fara masura, departe de mine gandul acesta. Daca am invatat ceva in toti anii acestia, am invatat cum sa aloc resursele, multe, putine sau foarte putine, in asa fel incat sa fie toata lumea multumita (mai ales eu si Radu, tinand cont de faptul ca ne tot mentinem pe ultimele doua locuri in ordinea importantei :)). Si cred ca asta m-a facut si experta in gasirea unor magazine online care sa imi poata oferi cat mai mult din ceea ce cautam, ca si calitate, dar ca si raport calitate-pret, in comparatie cu nevoile mele.

Tot ceea ce doresc sa va transmit este ca exista aceste trei optiuni, oferite de Alpha Bank, si ca pe langa ele, in aceasta campanie aveti niste sanse suplimentare de a obtine si alte beneficii, cum ar fi faptul ca primiti inapoi, garantat, 10% din valoarea cumparaturilor efectuate pe card si daca aveti indeajuns de mult noroc, mai puteti castiga unul din cele 10 telefoane Samsung Galaxy Alpha. Un card de credit poate fi un ajutor perfect atata timp cat stim sa il folosim cu intelepciune si mai ales cu masura.

Cele trei variante din care puteti alege, sunt urmatoarele:

Alpha Card Visa Credit – se adreseaza persoanelor tinere si/ sau familisti cu venituri medii ce fac cumparaturi in mod rational si sunt mai atenti la bugetul familie.

Alpha MasterCard Credit – se adreseaza persoanelor tinere si familii cu venituri medii spre high, care sunt preocupate de shopping, travelling si lifestyle;

Alpha Card Visa Gold – se adreseaza persoanelor tinere si familii cu venituri mari care pun accent pe calitate si confort, opteaza intotdeauna pentru servicii premium.

Acum, ce sa spun, noi clar ne incadram la prima categorie, si criteriul rational predomina alegerile noastre in materie de cumparaturi, oricat de mult ne-ar placea asta sau nu. Pe de alta parte, recunosc ca am devenit nu numai mai “econoama”, insa am devenit mult mai responsabila (totusi, primesc cu bratele deschise orice sfat mi-ar putea tempera cat de cat dependenta de oje rosii, unde responsabilitatea nu ma caracterizeaza deloc!)

Ca si avantaje, poate cel mai important este acesta: suma minima de rambursat lunar este de doar 2,5% din suma utilizata (minim 10 lei) plus toate dobanzile si comisioanele aferente. Dincolo de cele deja stiute, care nu sunt neaparat niste diferentiatori competitivi, cum ar fi comision de 0% la comerciantii acceptati, perioada de gratie de 55 de zile si altele, va garantez ca cel cu suma minima de rambursat chiar poate fi o gura de aer, in conditiile in care sunt alte banci care au si 10%.

Pana sa ajungeti in momentul castigarii unui telefon, aveti niste sanse aici, la mine pe blog, pentru ca am la dispozitie trei vouchere de cumparaturi in valoare de cate 100 de lei fiecare, valabile in Baneasa Shopping City, pe care le puteti castiga, daca mergeti pe site-ul Alpha Bank si va completati datele voastre in acest formular (foarte important: folositi acest link, altfel nu se va inregistra si inscrierea in concursul de la mine de pe blog si doar cererea voastra de oferta!)

Formularul nu presupune luarea niciunui angajament din partea voastra, doar ofera posibilitatea pentru cei de la Alpha Bank de a va trimite o oferta personalizata.

Va puteti inscrie folosind linkul de mai sus incepand de azi si pana pe 17 decembrie, dupa care, cat de repede eu voi trage la sorti din lista cele trei nume norocoase (prin random.org, cu tragere la sorti inregistrata video! :)), astfel incat pana in Craciun sa puteti sa si fructificati voucherele de 100 de lei :), si m-as bucura tare sa fie blogul acesta si un mic Mos Craciun pentru voi.

Asa ca spor la inscrieri si bafta multa la tragere :)