De-a lungul timpului, cred ca una din cele mai serioase investitii facute de noi, familie respectabila cu trei copii, a fost in scutece. Saptamana asta spre final, se implinesc fix sapte ani de cand folosim zilnic scutece. Am testat cam tot ce se putea testa pe piata, in materie de branduri, atat cele deja consacrate cat si alternativele organice sau ecologice.

Insa mereu dintre toate, s-au detasat scutecele Premium Care. Pentru noi, dar mai ales pentru fundurile baietilor au fost combinatia optima, din toate punctele de vedere. Au fost singurele scutece cu care nu au avut iritatii, oricat ar fi stat cu ele (singurele exceptii s-au intamplat in cazul lui David, care in mai putin de sapte ore, noaptea, reusea sa il umple si sa mai dea si pe afara), noi nu am avut parte de accidente (nu imi amintesc sa ne fi lasat la greu, sau sa fi gasit ceva chestii prin ele), desi offtopic acum, nu va recomand sa aruncati un scutec plin de la etaj, pe scara interioara, pentru ca veti avea de lucru dupa.

Acum cica, vin cu ceva imbunatatiri. Noi nu mai avem cum sa beneficiem de ele, ca deh, suntem la numarul 6, in timp ce Premium Care e pentru bebelusi, dar trebuie sa va povestesc despre ele. In afara de beneficiile de care stiti, banuiesc, deja: faptul ca este cel mai subtire scutec din portofoliu, cu cea mai  fixa prindere si cel mai inalt grad de confort si ingrijire, gadgetul ultimate este ca vin cu un indicator de umezeala. Asa, veti sti exact cand este cel mai bine sa schimbati scutecul kinderului, deoarece indicatorul trece de la galben la albastru. Lucru imbucurator, mai ales pentru proaspetii parinti, care nu vor fi mereu siguri cand si la ce intervale de timp trebuie sa schimbe bebelusul.

Asa ca dragii mei proaspeti parinti, va recomand sa incercati noul Premium Care by Pampers, si eventual daca l-ati testat deja, sa ne povestiti si noua cat de utila e noua functionalitate :).